Inditaskor 4-5-6 V-rá esett le a fesz. Ma feltoltotem utána poccre indult. Holnap kiderül hogy indul majd, könnyen vagy nehezen. Szerintem doglodik az akku. Toltesnek mennyinek kell lennie? Alapjaraton vilagitassal 13.2 V nálam.
szerintem is irreális árak, ha színazonos akkor okés. Lámpa is 50E ft ha elgörbül a tartó az 25 + a plexi 10-15 vagyis rá lehet költeni a fejidomra 150 ezret simán. És 600 ért van komplett motor. Nem szép dolog ez...
Sv 650 s 2004esbe való első teleszkóp pár, baráti áron vásárolnék! Jó állapotú fejidom (ha lehet kék), és vagy csak plexi is érdekelne... Alsó eke hasidomot is keresek, jó állapotút vagy újat... Előre is köszi!
Eladóvá vált kiváló állapotú és gyönyörű hangú Raptor kipufogóm.
Megtekinthető és meghallgatható Kecskemét mellett Jakabszálláson ,de aki ismeri a márkát az tudja miről van szó.
További információ a 06 30 815 2298 telefonszámon amin egész nap elérhető vagyok vagy a quadbarom@hotmail.con e-mail címen.
Ettől tartok nagyon,hogy ennyiért csak leélt gépek vannak.
Milyenek lehetnek akkor azok,amik 600k-ért vannak fent..
Nagyon bejön az SV,de egyedül az anyagi oldala és régi rajongásom miatt gondolkodok még a VTR-en.
Van még cirka 1 évem agyalni ezen
800 alatt ami fenn van használton 1000-es sv azok kb 1 éve vannak fent, és egyiket sem vettem meg meg moslék szarok. Amúgy Zoli jól mondja, valóban eladó az S-es SV-m ami hétfőn már túrakormányos lesz, de valóban nem 700ért
Sv 650 Hátsó lengő villa kellene s.o.s-be 2004-esbe passzoló, meg fejidom tartó konzol vagy komplett fejidom sv 650 s-hez!
06-30-454-3741 0-24ig fogadok hivást, előre is köszi!
Volt még egy alternatíva a VTR 1000-es firestorm.
Gyerekkori álmom,de nem olyan szép mint az SV.
+ahogy olvastam,jó étvágya van.Nem akarok túrázásnál azon remegni mikor lesz kút...
A 13,2 kevés.