Na ezért kérdeztem a galériában, hogy "mire való a 2 lyuk".
Ez lett volna a második opció, de nekem ez bonyolultabbnak tűnt, ezért nem is fejtettem ki. Plusz nem akartam már én lenni az okos a feltöltött galériában
Csak összeáll ez, látod
Hja, úgy könnyü!
Molyoltál tegnap?
Ha nagyon erölteted a M6-os meneteket a dekli felfogatásnál, akkor csak simán oda kéne fogatni a deklivel. A felös rögzitési ponthoz meg egy kb lemezvastagságú alátét kén, hogy párhuzamosan álljon. Viszont akkor alul használnám mind a két menetet, így nem fordulna el. Kartonból ki tudod vágni a mintát a helyes formára, de nézem hogy elég közel a lánc, szóval tennék a lemezbe egy dobást 5-8 mm . Ezt könnyen tudod tesztelni hógy jól áll -e, mert külön, dekli nélkül is oda tudod csavarozni lemez-konzolt.
Ennek a müveletnek van valami fortélya, vagy csak a levart mágnestartó zsebek felnyitásával lehetséges, vagyis elvágva a varrást? Esetleg van elegendö hely a zsebben, hogy felnyitás nélkül átforduljon a mágnes?
Vanyek már kismilliószor leírta a túrakormányosítás fortélyait. Hogy mit hogyan miért mennyiért. Valaki betudná másolni a hozzászólást? SEhol sem találom.
Rozsdamentest használok...lágyforrasztással van gond aki rézzel dolgozik, volt hogy elengedte a forrasztás, elhagyta a tüket, majdnem odalett az új lánc mire észrevette.
Nincs drogos haverod?
Patikába biztos van1,5-2 mm külsö átmérövel... 2" hosszú pl.
Vagy akkor néz be modelboltba ott is árulnak ilyen kisméretü rézcsövet talán félméteres szálban, azt lehet hajlítani ( nem megrogyasztani) és egy picit vastagabb a fala...én inkább azt ajánlanám.
Nem kell egymásnak esni e miatt azé.Nem vagyunk mi Taschnerek hogy ez legyen belőle.
Ha tényleg nem jó az amit 10 perc alatt kiagyaltam megcsinálom az István által rajzoltakat.
Csak ez nem egy hétvégés feladat így valszeg evvel a fejjel leellenőrzöm a teljes működőképességét az elektronikának majd jól elcsomagolom és legyártom télen mikor 30 centi hó van mindenhol.
Ezért most speciel nem akarom hogy álljon a motor hetekig.
Begyüjtöm a megfelelő anyagokat és el fogom készíteni.
Valószínű megvárom míg új lánckerék fog kelleni és új lánc.
Te egy nagypofájú mérnök vagy
Azt is elárulhatod, ha már itt tartunk, hogy mit akarsz mérni a feltett burkolaton belül .... a fogaskerék helye nem változik a burkolat felfogatási pontjaihoz képest, sőt a levett burkolat belső méretei sem fognak változni feltett állapotban, nem ?
Itt nagyon nem mimóza lélekről van szó, de ha a stílus az ember, akkor én most nagyon keménynek tűnhetek számodra
Az a vicc, hogy tényleg szakmai érdeklődés volt részemről és nem vitaalapot kívántam biztosítani.
Neked is szép napot
KB kereklámpás 2000 körüli?