Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy picit mas.
Sikeresen megpusztult a hosiesen kitarto gps-em.
Karacsonyra meglepnem magam egy ilyennel.

Kerdes hogy nagyon gagyi vagy hasznaohato?
Mintha igo 8 at lattam volna a leirasban.
"Dobd fel a csipeszeket!"
Valamelyik lanynak szojja vegye fel videora ahogy lebirkozod.
Ezeket a birkózásos mondásokat nem nagyon értem, én még sosem birkóztam egy gépemmel sem, mentem vele oszt annyi....megy ahogy akar én meg ülök rajta ha összejön... ......,de lehet, hogy ma kipróbálom, bemegyek a garázsba és rákiáltok, hogy: pakolj fel köcsög!...
...ha a mekihez egyenes ut vezet akkor a 190-es jobb lenne
Én elvoltam sv-n a 160-assal most meg a 180-assal.
Lényeg hogy tapadjon és ne kopjon gyorsan de előre csak sportgumi.
Haverom rakott 195-ös slicket hornetre a 180-as helyett, azt mondja elég komolyan bírkozni kell a motorral hogy ívre tegye. Nem biztos hogy a szélesebb jobb, apunak 15-es van hátul és olyan mint egy bicikli, lehet dobálni ide oda
Majd kérdezd őt.

Láttam a videót utána menő hornettel.
Kicsi próba fék,gumik cikk-cakk jobbra-balra majd kilőt és nem látta senki.
mi volt a véleménye,vagy majd jön azt beszámol
Ja.
Szotyi kipróbálta a tangád?
Várjál...................gondolkodok.................erősen.

Ye
s,yes,yes............sir.
Adok ingyen próbára ha kell 180-ast....van egy csomó lefutott itthon amik azért egy próbára még jók oszt ha nem tetszik legalább nem vesztettél semmit.
Nalátod, kölött neked eladni.
Így van én se érzem szökségét,csak esztétikára mentem volna mivel muszály néznem 1 másik gumit,és 180ból a kínálat is sokkal nagyobb mert mindekéép valami sportgumit szeretnék alá...
Komolyan most mondta a cbr-es srác aki 190-essel volt, hogy birkózik utána hirtelen beejti.
Mivel a 180-ason is maradt nekem elég hús a szélén hátttt............nem érzem szükségét.

És a PR2 igen jól néz ki 160-asban is az SV-n.
Értem,köszönöm választ,lehet megpróbálom sokat nem vesztek vele...
Nekem meg volt fent...
Igen, azzal vettem és jobb volt mint utána a 160-as...nekem legalábbis.
Én már beszéltem olyannal akinek a nagynénnyének a fiának az ismerőse tett fel ilyet és nem teccett neki.
tsanyi: a 650-re raktál 180at?
Igazából aki nem, használt valamit az miért nyilatkozik elítélően? Pl. a békára vékonyabbat, de magasabbat tettem fel és az is jó volt.
Nekem volt fent 180-as is és jobbnak találtam mint az utána felrakott 160-at...próba oszt ha jó megtartod...
Fokozatkijelző témában otthon van valaki? 650 K4-hez.