Ezeket a birkózásos mondásokat nem nagyon értem, én még sosem birkóztam egy gépemmel sem, mentem vele oszt annyi....megy ahogy akar én meg ülök rajta ha összejön... ......,de lehet, hogy ma kipróbálom, bemegyek a garázsba és rákiáltok, hogy: pakolj fel köcsög!...
Haverom rakott 195-ös slicket hornetre a 180-as helyett, azt mondja elég komolyan bírkozni kell a motorral hogy ívre tegye. Nem biztos hogy a szélesebb jobb, apunak 15-es van hátul és olyan mint egy bicikli, lehet dobálni ide oda
Adok ingyen próbára ha kell 180-ast....van egy csomó lefutott itthon amik azért egy próbára még jók oszt ha nem tetszik legalább nem vesztettél semmit.
Így van én se érzem szökségét,csak esztétikára mentem volna mivel muszály néznem 1 másik gumit,és 180ból a kínálat is sokkal nagyobb mert mindekéép valami sportgumit szeretnék alá...
Komolyan most mondta a cbr-es srác aki 190-essel volt, hogy birkózik utána hirtelen beejti.
Mivel a 180-ason is maradt nekem elég hús a szélén hátttt............nem érzem szükségét.
Sikeresen megpusztult a hosiesen kitarto gps-em.
Karacsonyra meglepnem magam egy ilyennel.
Kerdes hogy nagyon gagyi vagy hasznaohato?
Mintha igo 8 at lattam volna a leirasban.