Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ha lehet az ezrest hagyd kesobbre.
Hatotven siman jo lesz jopar evig.
Alapvetoen a tulajt kell jo alaposan negnezni.
Amilyen a gazda olyan a gep is.
Regebbi karbis kehesebb.
Ott az elektromos resz a gond.Bar ha nem agyonfoldozott nem akkora gond.
Az inyektoros ujabbaknal az altalanos allapot a mervado.
Ne legyen torott,kokanyolt es nem lessz gond.
Mostanaban nehany tulajnak a tps szenzorral akadt gondja de ez nen tipushiba.
Alapvetően robogós (50 és 250 ccm) és Simson. Ezekkel kb 40-50 E km-t levezettem.
Csak robogos tapasztalatod van?
Sziasztok!

A közeljövőben szeretnék SV-t venni. Elkezdtem teszteket olvasni, fórumokat böngészni. Kikérném a véleményeteket, hogy mire érdemes odafigyelni vásárláskor, milyen hibái vannak a típusnak. Az még nem dőlt el, hogy 650 vagy 1000 ccm motor lesz, ezt majd az ár/érték arány fogja eldönteni.

Várom válaszotok:
Laci
thx de kihagyom :-)
viszont lehet hogy holnap arra járok,lehet hogy benézek
Tudok adni.
De mocskosul vagány teherautós szállítást is tok intézni.
nincs utánfutóm,oda meg csak azzal lehet menni
Alsóörsre?
Amúgy nem.
Borítom szét a kocsit cefetül.
vasárnap vmi gurulás !?
Mondjuk a sorozat introjában van egy aranyszínű irodaház... Na azt felismertem.
Mondhattam volna a Viasat explorer-ből az olajfúró Chestont de szerintem nehezebben felismerhető figura.
főleg, hogy őhozzá nem Forth Worth hanem Southfork (és ez a ranch neve volt) köthető...
Micsoda eredeti kérdés, eddig még senki se tette fel :D
Mást nem is mert ha elindulsz városon kívül a homok lecsiszolja a bőrödet rendesen ha belecsapsz a lecsóba.
meg a part mentén lehet pár mph-val csorogva, rövidgatya-póló-papucsban, tricepszpózban támaszkodni a csutkakormányon. :-)
Dzsokit láttad?
Persze de ahol én voltam (Dallas-Forth Worth) ott nem sok :)

Bár mivel ott 200 ft egy lityi benzin, nekik kb tökmindegy milyen messze van.
Van nekik egy pár jelentéktelen hegységük.

Sziklás hegység,Cascade-hegység,Appalache-hegység,A nagy tavak környéke.

Van ott kanyar amilyen baszom nagy az az ország.
Azaz! Nemrég voltam kint, egy leszedált tötymörgés ami ott megy. Meg ilyen apróságok, h a jobbkézszabály mint olyan nem létezik. Viszont érdekes módon működik! Legalábbis Texasban. Legjobb az, hogy ha piros a lámpa, jobbra kis ívben akkor is befordulhatsz ha nem jön semmi. Itthon is be kéne vezetni.
Azt viszont tényleg nem értem, h miért vesz valaki ott motort azokra a szögegyenes utakra.

Összefutottam egy SV-ssel, elég tisztességesen meg volt csinálva a futóműve, lényegében a fél motor GSXR volt :D Ablakon kidobott pénz, a fentiek miatt.
USA-ban 55mph már soknak számít. Főleg autóúton van városok között. Alapvetően nagyon szűkek a korlátok kinn ahhoz képest,h milyen széles és nagy utak vannak meg mekkora dömperek.
Városon belül jellemző a 30-35MPH, autóúton 55-60 és ha nagyon jó helyen vagy (california) akkor mehetsz a sivatag közepén 75MPH-val is...

Tapasztalat úgy,h bejártam már 3 államot mindenfelé.
Olajcsere előtt érdemes motortisztító adalékkal átmosni a gépet? vagy nem sokat ér?
Szia Tsanyi!
Mailt kuldtem..
Ez a metzeler amúgy sem nyerte el a tetszésemet.Szerintem azt lecserélem,és akkor meglátjuk.Aztán majd csak jó lesz,ha nem akor felkereslek tsanyi
Helló!

Látom van a teleszkópon gyorskötöző, mikor jó a beállítás? Nekem 2cm maradt alulról kb.