Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hondás nemszólbeeeeee.
Hali, pedig ugyanaz, de írj mail-t és megírom újra...
ez jó volt
Szélességre milyen szélességűt érdemes venni ?
Illetve érdemesebb 28mm-est venni, vagy jó a 22mm-es is ?
Természetesen.
Minőségi műremek.

Amúgy érdekes hogy nem igen klappolnak kinézetben csak a gyári cuccok.

Úgy értem hogy lehet venni annyi utángyártott mindenfélét de míg egy suzukinál jó itt valahogy a gyári kinézet ami betalál.
Rajta van a fehérnemű logó is...
Nézz utána jobban ennek a dolognak mert ennyire nem egyszerű. GSXR-en túrakomány volt? Minnyá elájulok. Amúgy az első képen egy új mart villahíd van amit ebayen is lehet kaplni.
Ja.............csak ezek egyike sem gyári híd.Mind utángyártott váltó darab akkor meg már lehetne SV-ét is venni.
Kicseszett jól néz ki.

Amúgy meg reálisan ez szerintem nem fog kisebb eldőlésnél elhajlani az acél igen.Tapasztalat.Egy dőlés egy kormány.
Na szal nekem amúgy is csere volt mert hajlott lett az acél és vadászva a használtak közt nem volt drágább a gyári vastag.Naná hogy inkább azt vettem.
Egyébként most nézem, hogy a K1-K3 Gixer felső villahidat is rá lehet mókolni....

Már felmókolva

Pl ez-e...
Annyiból az anyagod épphogy nincs meg + munkadíj, ami nyilván nem sok, de 2-3E ft-ért nem raknám össze. szépen el lehet vele játszani... főleg a kuplungcső csere egy idegjáték, ugyanis erős a helyszűke
Persze..............mindene az az utolsó patentig.
hát igazából, ha egy olyan 40-be megállna vonóval, még lehet tettszene is.....
Megcsinálhatom, több 1000-est átalakítottam már. Zolitól meg kell venni a befogókat (én is Tőle vettem 1-2 hónapja) kb 10E, kell egy kormány 3-10E ft között, felső villahíd átalakítás 7E környéke, fék és kuplungcső kb 15E, gázbowdenem egyszer jó volt a másodiknál meg kellett hosszabbítattnom 4cm-t az 4E ft volt, fékmunkahengert meg vettem olyat emi nem különálló tartályos, mert a gyárival nagyon magasan van a tartály - elég hülyén néz ki. 650-es SV-ét raktam rá 6-7E ft volt a munkahenger. A többi csak munka.
"Melléktermék" részei minőségiek ?
igazából lehet hülye vagyok, de tulajdonképp a vastagságon kívül mi értelme/jelentőssége hogy 22 mm-es v. 28mm-es vastagságú ?
Árulok én egy igen csinos 22-es befogópárt.Street-é.Legalább egy minőségi alkatrész lenne nem drágáért.
huhh. Akkor ez megint vadászósdi lenne. 1000 fele szórhatom a pénzt
Befogója nem hiszem hogy lesz.............de nekem van.
Olyat is tudsz, hogy mindent rápakolsz..... ? És komplette fizetnék érte ?
Én már csináltam ilyet, küldd el a Tiedet és pár nap múlva visszaküldöm megcsinálva.
Köszi a tippet!
Egy M18-as hatlapfejűből akartam gányolni, de így jobb.
bármelyik csavarboltban,csak ők menetes szár toldónak hivják(asszem M12) és kell hozzá egy villáskulcs
...de egy órája rövid csavarra hegesztett anyákból készültet használtam ilyen célra,tegnap meghozták a zsir uj diabló párt 45-ért
mien fasza kis weboldal!:)
Aluhegesztés, alujavítás, alu anyagfelrakás: protechnic.hu
Én ide vinném, ha megvastagítani, aztán századra pontosan megmunkálni kellene.
(akár hivatkozhattok is rám).