Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az SV-k is annért mennek el mostanában.
Jobb a futómű és a fék lényegesen.
Karbis vagy inyektoros?

Amúgy vicc mennyiér vesznek VFR-t az emberek.
Átírva talán.. Jobb mint egy SV
Ja és a kínai féktartály csöve igen hoki anyag.Átdifundál magán az nyagon a Dot 5,1-es Repsol fékfolyadék.
szerintetek a raptor megéri a 800ezer forintot? nagyon gondolkodom, hogy ér-e annyit egy motor
Holnapra terveztem.Ki kell lomolnom a helyét délután.
Na hazavitted már a fék nélküli vackod?
Ma is csak egyszer használtam az első féket, nem gáz a hiánya sem
Februárra ér ide KB a kínai szar amit január elején lövök az ebay-en.Azt letesztelheted.
Teszteket olvastam ezekről a karokról! Azt mondták, hogy némelyik kiváló minőség, valamelyik meg olyan szar hogy az förtelem.
Eleve kezdek kevesebbet fékezni és igyekszem rászokni hogy ne marjame el mint a hülyegyerek.
Remélem segít hogy ne álljak fejjre.
Nekem lassan megjön a 12 ezres Pazoma szettem. Remélem nem fog letörni fékezésnél. Talán nem ajtó és ablak kilincsekből csinálták.
Azért, mert mindig mész mint az állat!
A problem hogy a legtöbb esetben nem csak a vége kap.
Gyakorlatilag a fejétől a farkáig karcos lett a kuplungkarom.
na hova megy!
Igen erre apellálok Én is! A barátom is ezt mondta, amikor hezitáltam, hogy mi lesz ha egy esésnél törik! "NEM KELL ELESNI"

Kép a CRG RC2-ről aminek a vége cserélhető (200 juró)
EU-n belül csak a minőségi márkás cucc van.
Minden ebayes oldalon ott virít a gyártási helyként kína.
EU-n belülről kell rendelni:)
Ja és a legtöbb ebay-es cucc karokból kínából jön még a magyar eladóké is.
És nyár órta vámköteles tehát 3-4-6e plusz pénzre mindenki számítson.
Vicces de mivel nekem már úgyis karcos így ha cserélem kipróbálom a kínait.
Volt már a kezemben hasonló igaz az kitolhatós de az nem kell.Nem volt látszatra a minőségével baj.

link
Milyen hozzáállás ez?Nem esel és nem törik le.Ennyi.....
Valóban a gyári is tökéletes, de, ha valaki (köztük Én is) azt akarja, hogy csillogjon, hát hagy csillogjon.
Ennek a böjtje, az első esésnél lesz meg, amikor letörik a vége, vagy összekarcolódik, mert akkor bizony elég drága a pótlása is!
szerintem a gyári tökéletes.Haszontalan kicserélni ilyen csillogós izékre.Inkább vennék az árán fém fékcsövet vagy valami hasznosabb kiegészítőt amitől jobb lesz az motor nem csak szebb.
Ha biztosat akarsz akkor a kínai 10-15e Ft-s szetteket felejtsed el. Azt mondják ki lehet fogni jókat, meg olyanokat is, amik eltörnek egy erős fékezés közben. Ha jó márkát akarsz az viszont zsebbe nyúlós - 30e-től a csillagos ég.
Titax_Short_Gold

Titax_Short_Black

ASV

PSR Click’N’Roll a szett:120€ nettó
Pazzo: 180€ nettó
CRG: 180 € nettó-tól

És így tovább, van rengeteg márka, de húzós áron. Felhajlós, karbon,.......!
Van olyan, aminek a végén cserélhető betét van (CRG RC2) és így tovább.

De biztos tud más is jó árút.

Üdv W.R.
Ejjejj a mi időnkbe nem hekkeltünk ennyit