ugyan ilyet kerestem/keresek még a mai napig is, csak 1000-res felirattal. De sajnos nem találtam olyan embert itt a "Virtual Tuning" topicba, aki megcsinálta volna nekem photoshop-al.
Elvileg cserélni kéne, de ha nincs nagyon szétnyúlva akkor nem feltétlenül.....főleg mert a kapható réz-alumíniumgyűrűk rosszabb anyagból vannak mint a gyári....
nálunk pl. még az autóklubban is fényképezték a motort műszaki vizsgakor és kérték a műbizonylatot a kipufogóhoz is. pedig csak egy dupla garázsban van a műhelyük 3 alkalmazottal.
Nem tudom Ti hova hordjatok a motorotokat vizsgazni, de ha nem valami olyan helyre viszitek, ahol barna kopenyesek dolgoznak, akkor szerintem pont leszarjak, hogy milyen kipufogo van rajta.
Akkor a mostani Raptor helyett bekéne szerezni valamit.. ha pl egy ilyen: http://www.kepesmotor.hu/kipuf... dobot szeretnék rátenni, és van benne jelzés, akkor a méreteken kívül kell figyelni még valamire? Vagy a dobon lévő szám a típusspecifikus?
Nekem is tervbe van egy kék vagy bordó színű... én a kettő között vacillálnék. Amelyik többet engedne karácsony/újév alkalmából az volna a nyerő. :D
az egyik
ez pedig a másik.