Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csoki !

Nekem is tervbe van egy kék vagy bordó színű... én a kettő között vacillálnék. Amelyik többet engedne karácsony/újév alkalmából az volna a nyerő. :D

az egyik

ez pedig a másik.
Sziasztok!
Nem tudtok valami jó márkát,ami sv650s-hez gyárt kuplung és fékkart?Nem gyárit...színesben gondolkodom:D
Suzuki Sv 650 99-02 hasidomot vennék felfogatókkal .2003as-tól való modellekre való nem érdekel
A vaterás felhasználó neve: matricashop
http://auto-motor.vatera.hu/al...

És a kérdés rovatban érdeklődj.
uhh. azt nagyon megköszönném ! ;)
Szia!

Én a Vaterán csináltattam a napokban. Ha gondolod megadom a felhasználó nevét, szerintem megvan még az én fájlom és tuti tudja módosítani.
ugyan ilyet kerestem/keresek még a mai napig is, csak 1000-res felirattal. De sajnos nem találtam olyan embert itt a "Virtual Tuning" topicba, aki megcsinálta volna nekem photoshop-al.
vaaagy izzasig melegiteni :) ha ahogy irtad nincs szetbarmolva :D
Itt az email címem viktor0109@freemail.hu Tudnál küldeni képet,és egy jó árat? Elöre is köszi!
van hozzá km órám.
Eladó Kilóméterórát keresek! 2004 es 650 n sv-m van.
Rendben köszi
Elvileg cserélni kéne, de ha nincs nagyon szétnyúlva akkor nem feltétlenül.....főleg mert a kapható réz-alumíniumgyűrűk rosszabb anyagból vannak mint a gyári....
Sv650S K2 olajleeresztő csavar alatt van vmi tömítés mint pl kocsiknál az a rézgyűrű ? ha igen cserélni kell minden olajcserénél?
Sajnos ilyen szempontból gyári a motor.
aha..

Először pedig azt hittem hogy valami penge futóműves, nem gyári fékes SV-d van, amire már láttunk egyébként példát a topicban.
Svrider.com-on vannak ilyen GSX-R-re hasonlító logók és megtetszettek. Racing vagy Rider? fene tudja.
Kulcstartótól?
Mitől R
Kulcstartóm
jó neked, hogy ilyen helyen dolgozik a barátod.
En az egyik baratomhoz szoktam vinni vizsgara. Be sem inditottak a motort, a kipufogoval sem foglalkoztak.
nálunk pl. még az autóklubban is fényképezték a motort műszaki vizsgakor és kérték a műbizonylatot a kipufogóhoz is. pedig csak egy dupla garázsban van a műhelyük 3 alkalmazottal.
Nem tudom Ti hova hordjatok a motorotokat vizsgazni, de ha nem valami olyan helyre viszitek, ahol barna kopenyesek dolgoznak, akkor szerintem pont leszarjak, hogy milyen kipufogo van rajta.
Akkor a mostani Raptor helyett bekéne szerezni valamit.. ha pl egy ilyen: http://www.kepesmotor.hu/kipuf... dobot szeretnék rátenni, és van benne jelzés, akkor a méreteken kívül kell figyelni még valamire? Vagy a dobon lévő szám a típusspecifikus?