Ehh mindegy.............mivel két napja lőttem el a felesleges utsó pénzemet egy váltókarért és még kógok cölöpnek a ruha árával ez már talán februárra lesz téve.Vagy lesz egy HD720-as drift.
Megpróbáltam feltenni az RD32-est de nem engedte a rendszer.
A motorozz.hu-n lett egy új topic ahol a kacatjait árugatja aki akarja....feltettek egy full hd gopro-t tartozékaival együtt 40 rugóért...nem tudom jó ár-e, de akinek kell és jó az ár talán megérné... link
A leszarom mentalitásuk a gond..............meg simán lehazudják a csillagokat is.
Pont mint a magyar nepper aki megveszi a cuccot.
Rokonlelkek velük vagyunk nem a finnekkel.
Sunnyogás,simlizés,átbaszás.
ha ezen is csak az "alapvető" használatból adódó hibák lesznek akkor gondolom a belseje sem lehet olyan szar, csak nem anyira gyökér az olasz hogy óvja víztől, naptól de 70ezret a gyári olajjal tekeri le
remélem ha megveszem nem lesz baja, eddig a srác hozott 2 vfr-t be, mind a kettő makulátlan karcmentes volt, remélem ez is az lesz. Vfr-nek a 70ezer meg nem sok, és "baráti" alapos a dolog ugyhogy pörgetve sincs az órája ( elméletben)
ma véletlenül megnéztem megint egy sv-t asszem k6os N-es. Állítólag 13ezer km de a lábtartón a gumi le volt kopva, tank újra fényezve első teló mind két vége elkopva 960ért na mondom menny már innen vfr800v-tec 2006 oldala telibe fújva undoritóan, 960
Huhh.............a kémény után a festés eléggé kivett mindenkiből.Belőlem nem me lesz..m.
A tartály most lett meg...............jó pízé.
Még van pár apróság.Szivattyúk,csövek,szelepek,irányító kütyük.
A pénz meg nem nő olyan gyorsan a fán.
Megpróbáltam feltenni az RD32-est de nem engedte a rendszer.