Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehh mindegy.............mivel két napja lőttem el a felesleges utsó pénzemet egy váltókarért és még kógok cölöpnek a ruha árával ez már talán februárra lesz téve.Vagy lesz egy HD720-as drift.
Megpróbáltam feltenni az RD32-est de nem engedte a rendszer.
Ztaki írta be tegnap dél körül....jó az a topic csak az a baj, hogy hamar lesüllyednek a holmik és ki a fene nézegeti minden nap végig az egészet?...
Árnak viszonylag jó lenne.
Két bökkenő.
Nem találom és nincs pízem.
A motorozz.hu-n lett egy új topic ahol a kacatjait árugatja aki akarja....feltettek egy full hd gopro-t tartozékaival együtt 40 rugóért...nem tudom jó ár-e, de akinek kell és jó az ár talán megérné... link
a bogárnak ugyis mindegy
A leszarom mentalitásuk a gond..............meg simán lehazudják a csillagokat is.
Pont mint a magyar nepper aki megveszi a cuccot.
Rokonlelkek velük vagyunk nem a finnekkel.
Sunnyogás,simlizés,átbaszás.
Nem hiszem hogy sok galibát okozna ez a jövőben
Hidd el az olasz nagyon gyökér.
De komolyan.
Az enyém 2400-nál tette meg a 800-as olajcserét.
ha ezen is csak az "alapvető" használatból adódó hibák lesznek akkor gondolom a belseje sem lehet olyan szar, csak nem anyira gyökér az olasz hogy óvja víztől, naptól de 70ezret a gyári olajjal tekeri le
A 70000 egyiknek sem sok sőt még ennél több sem....a sok a rossz használatból adódhat, de az akár már 10000-nél is...
remélem ha megveszem nem lesz baja, eddig a srác hozott 2 vfr-t be, mind a kettő makulátlan karcmentes volt, remélem ez is az lesz. Vfr-nek a 70ezer meg nem sok, és "baráti" alapos a dolog ugyhogy pörgetve sincs az órája ( elméletben)
A gond hogy szinte ugyanaz az egyre legatyásodottabb készlet kering.
Jó motor az, de ha gond van többe kerül.....igaz, miért lenne gond?
Bassz............680-é adtam oda a K6-ot.
Most végleg kifujt öcsi pénze.Talán január vége.
de a héten jön egy vfr 800fi, 70ezer km és olcsó pénzért lehet inkább az lesz mint sv, meglátom ha ráülök
Nem akarom elhinni hogy csak ilyen fosokat árulnak..

Egyszer megnézhetnél egy őszinte 60-80ezer kilométert futott darabot is..
Vannak érdekességek....
Mikorra tervezitek a beüzemelést?....
ma véletlenül megnéztem megint egy sv-t asszem k6os N-es. Állítólag 13ezer km de a lábtartón a gumi le volt kopva, tank újra fényezve első teló mind két vége elkopva 960ért na mondom menny már innen vfr800v-tec 2006 oldala telibe fújva undoritóan, 960
Huhh.............a kémény után a festés eléggé kivett mindenkiből.Belőlem nem me lesz..m.
A tartály most lett meg...............jó pízé.
Még van pár apróság.Szivattyúk,csövek,szelepek,irányító kütyük.
A pénz meg nem nő olyan gyorsan a fán.
Még nem üzemel?...aszittem már rég megsültetek a házban.....
Volt karácsonyi bevásárlás is.
Emelőszem.
eladó indexek