Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem rendelj hozzá kínából fékfolyadékot is.. azzal biztos működik
Kínai...........mitvársz?
Működjön?
kelett fél év mire megjött és most meg kiderül nem is fékfolyadék álló a cső
Mer?
most nagyon kiröhögtelek ha nem baj
meg a vfr megeszi a 6-7 litert ez meg hátha elmegy kevesebbel is meg a vfr megy 200 felett ez meg nem és ez jó mert hátha később halok meg
Most is röhöghet rajtunk ha olvassa.

Más.Valakinek ötlete VALÓBAN fékfolyadék álló csőről?

Mer ez nem az.
ti is shox forgalmazók vagytok?

Maruschin bukót forgalmaztok?
Valószínű, de az is igen jó.....
Reméljük elengedi a dupla ár felét
Hajrá!
nem vette fel, még zaklatom.
" Ez már a 2006 utáni design + injektoros modell." ebböl a mondatból szerintem még nem dupla gyertyás, csak injektoros
na mindjárt telefonálok egyet és megkérdezem
Persze, a K7 utániakat kissé modernizálták és tényleg jobbak lettek....
most nem értem, k4be belekerült az új blokk az sv-be és utána volt egy átszerkesztett blokk ami 4 gyertyás?
Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy megtorpantam. Holnap lejár a hirdetése, szerintem nem is újítom meg. Most megint olyan terveim kezdenek lenni, amihez jobb a Divi mint egy DRZ lenne.
Az lehet.....,de biztos vagyok benne, hogy csak egy kis érintkezési hiba lehet....az mostanában előfordult több K3-4-esnél.....némely csatik megégnek vagy eloxidálódnak...
Rontod az üzletet.
Nem mert a Raptorba 1-2 évvel később kerültek bele az SV új blokkjai....az SV is K7 után lett az új ezért lehet, hogy a Raptorba 2008 után került bele az a blokk....persze ezt nem tudom így csak feltevés...kérdezd meg...
Engem sem érdekelne nagyon az ünnep...Ha valaki jön hogy szeretne pénzt adni, felőlem éjfélkor is érkezhet! Max . Pezsgő - virsli neki is jut! :)
Csak hooozd azt a pééénzt !
az a sárga szerintem soha nem fog elindulni
Január elejére 4-5 fokokat ígér a meteorológia. Lábon is el lehetne azt vinni
Azért nem ártana legalább telefonon egyezkedni vele....addigra más is elviheti...persze lesz majd másik később....addigra talán a sárga SV is beindul és kitalál valami árat rá...
inkább hazahozom lábon
Jópénzé leszállítom neked.
Vagy vállalok megőrzést.