Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy megtorpantam. Holnap lejár a hirdetése, szerintem nem is újítom meg. Most megint olyan terveim kezdenek lenni, amihez jobb a Divi mint egy DRZ lenne.
Az lehet.....,de biztos vagyok benne, hogy csak egy kis érintkezési hiba lehet....az mostanában előfordult több K3-4-esnél.....némely csatik megégnek vagy eloxidálódnak...
Nem mert a Raptorba 1-2 évvel később kerültek bele az SV új blokkjai....az SV is K7 után lett az új ezért lehet, hogy a Raptorba 2008 után került bele az a blokk....persze ezt nem tudom így csak feltevés...kérdezd meg...
Engem sem érdekelne nagyon az ünnep...Ha valaki jön hogy szeretne pénzt adni, felőlem éjfélkor is érkezhet! Max . Pezsgő - virsli neki is jut! :)
Csak hooozd azt a pééénzt !
Azért nem ártana legalább telefonon egyezkedni vele....addigra más is elviheti...persze lesz majd másik később....addigra talán a sárga SV is beindul és kitalál valami árat rá...
Működjön?
Más.Valakinek ötlete VALÓBAN fékfolyadék álló csőről?
Mer ez nem az.
Maruschin bukót forgalmaztok?
" Ez már a 2006 utáni design + injektoros modell." ebböl a mondatból szerintem még nem dupla gyertyás, csak injektoros
Csak hooozd azt a pééénzt !
Vagy vállalok megőrzést.