Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalabb van.Latom a turistareszet is nem csak a terjepet az utrol.
Szerintem igazából motorozni se szeret. Nekem ez a legnagyobb bajom vele, nem az hogy hol száll meg. Az indiai csáveszt aki luxuspecókban fedezi fel a világot például bírom, pedig egyáltalán nem olyan szemlélettel utazik, ahogy én tenném
Nem egy foldutas vilagfelfedezo.Inkabb a turista fajzat.
erről: http://i.ebayimg.com/t/03-04-0...$(KGrHqF,!hsE6N5o,79YBOnIKMNzhw~~60_58
.JPG Csak ha azt lekapom a rendszámtartóval együtt, akkor kell egy sárvédő, egy undertail, egy kis trapéz a lámpa alá, egy kis rendszámtartó, és az akksitartó rész is kérdéses még
550 a benzin.. kb mint a törököknél, nem olcsó.

Egyébként ez a Henry Cole olyan szarul tudja interpretálni a legjobb motoros célterületeket is, hogy ahogy meglátom hogy ő megy a TV-ben, máris kapcsolok tovább.. fizikai fájdalommal jár végignézni a műsorát
Milyen elemről beszéltek? Engem is érdekelne ez a rendszámtartósdi, meg szerszámosfedélesdi.
Nekem nem gyári egész pofás rendszámtartó volt fenn ami meghagyta a gyári izét csak kiegészítette egy alulappal.
elhanyagolható...:D Csak ebay-en nézem, hogy mennyien árulják ez az elemet. Azt hittem, hogy azok, akik ehelyett csak feldobtak egy sárvédőt, undertailt, és kis rendszámtartót.
Ja.
Az akksitartó mennyire lényeges?
akkor az undertail darabbal van egyben? Vagy milyen lényeges elem csatlakozik még hozzá?
Teljesen.
Fröccsöntött a teljes alsó résszel.
Annyi tuti hogy rengeteget esik és rohadt drága a benzin ha az angol pasi is megjegyzi hogy drága.
a szerszámkészlet-tartó rész mennyire van egyben ott a többi darabbal? Gondoltam, hogy beszerzek egy sárvédőt oda, és így, hogy hiányzik a fedele, elég csúnyácska szegény.
25 mm.
Ezresért kizárt KB 2500-ba van nekem. Drága volt az esztergányos.
Ha találsz olcsóbb emeberkét hajrá.
Még egy hosszúságot mérjél már nekem légyszíves ha ráérsz. Aztán holnapig alszok rá egyet, és visszajelzek hogy mi legyen. Bár ha nemakarsz nekem álmatlan éjszakát és egy ezresért is ideadod, nekem úgyis jó
Valóban az csak rövid a motorozható időszak...a nyár közepén kell menni....., de amúgy kívánatos hely... ...na meg nem annyira túlzsúfolt mint a déli szigetek, hegyek...
A Travel Channelen a Cole gyerek Skandináviában szaladgál egy KTM SMR-el.

Figyelemre méltó a hely.
Emelöszemmel tényleg stabilabb,igy táncolni is lehet a motoron.
...de ha nem akarsz táncolni rajta akkor megteszi az "L" alaku is.

4 gumisról tudok aki az általam gyártott "L" alakuval szerel
Amúgy rozsdamentes.
Ha nagyon szeretnéd lehet 2500-is.
Nekem is ez van benne és jó....azt hiszem rozsdamentes....
Köszi a képet!
Ez alu, vagy vas? Megtudnád mérni, hogy milyen hosszú? Ez a 2000 píz az utolsó ára, vagy lehet még rá licitálni?
Olyat nem érdemes sehova sem használni.....fellazítja a szennyeződéseket, de ha véletlenül nagyobb darabban megmarad néhány akkor eltömíthet olajfuratokat....autónál előfordult már és akkor utána kampó....
Motoröblítőt használt már vki motorba?