Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, rókás biztos marad...akár úgy is, h szögre van akasztva.Nem csak mert lófaszt se kapnék érte a mai világban, hanem mert na, tudod te

egy ilyennel szemezek...semmi racionális érv nincs mellette...mégis tetszik! és a motor sem utolsó ( :DDD )

viccet félretéve, most valami nagyon szolíd darab lesz alattam jövőre, ha egyáltalán.Az "év" elég rövid, ritka és nedves a motorozást illetően, pár hétvége ami úgymond OK, ezért nem éri meg motort tartani.Majd ha délen lakom és feljárok a hegyekbe szerpentinezni.

Meg két járművet itt fenntartani, hú b+ kategória
OK, akkor nekem kell 10 db kék led!
Akkor fogjunk össze, mindenki aki szeretne kék ledet, és ha áll még Zoli32 ajánlata, akkor esetleg annyit kéne berendelni, amennyire szükségünk van, neki pedig összedobjuk a költségeket.
szerintem így korrekt lenne!
lehet fehéríteni is, sárga LED van eredetileg. pont most találtam pár fehér LED-et itthon, lehet kipróbálom.
Led pár száz forintből meglenne+ postázási költség+ Zolinak közvetítési díj
Szerintem darabra megy csak egy pontos szám hogy kinek mennyi mert egyszerre kéne a lomexbe intézni.
Igen, ledesítés a téma. Fehéríteni már ennél jobban nem tudsz szerintem, mert eleve fehér led van benne, a számlap színezi sárgára. Eléggé macerás lehet márcsak a műszerfalat is kiszedni, de utána azokat a kis pöcs ledeket beforrasztani még macerásabb. 8 darab kell az egységbe, 10 db/csomagba tud Zoli rendelni, a maradék 2 tanulóled...
Ha jól tudom 8 db kell egy kékítéshez. Ebayon meg 10db per csomag ha jól értelmezem. Hogy jut e, arról Zolit kérdezd, ő a főnök
Nézegettem a lomexes oldalt, nekem más nemigazán kéne csak az a pár darab smd led. Az meg 100 forintot ha kitesz..
Fogsz még motorozni vagy a rókás is megy a levesbe?
Szerintem igen de én hülye vagyok.Hosszát mérd meg ha stimmel bemegy de lehet az akksidoboz sarkát szabni kel.
Viszont az hatötvenes,ezresnél nem biztos.
valami ilyesmire tippeltem én is :)

A hétvégén több dolgot is elvisznek.Kiváncsi vagyok, mi marad...
mérné... megérné...
Erről lenne szó:
http://www.kepesmotor.hu/teles...

mérné cserélni ?
Én csak tippelek.Lehet van a sufniban egy komplett tankbőr nem csak az a zacsi.
Ja, hogy az?.....bocs Zsé, de arra nem tartok igényt.....kissé benéztem...
Még mindíg nem látod a kis képén azt a fekete izét a tank egynegyedén?
Igazából azért kérdezem mert ha ritkán is, de szoktam tanktáskát használni és azt valahogy rögzíteni kéne.....
Van kép róla?.....régi is jó amikor a motoron volt...
Még nem.....hirdesd meg az apróban.......na meg ilyenkor már igen kevesen motoroznak...
Heló
légszűrő még nem kellett senkinek ?
Plusz még azt szeretném kérdezni, hogy a k4 gixxer 1000 hátsó rugója belemegy az SV-be átalakítás nélkül, vagy kéne mókulni ?
Megérné kicserélni ?
tuti nem bagster!
ez egyre jobb!

a svájci pályamatrica még érvényes egy darabig, ha tavasszal erre gurulnál ;)
De ennek kék a gyökere nem?
Hopp hopp, valami készül a kis garázsomban Vissza a gyökerekhez