nem, rókás biztos marad...akár úgy is, h szögre van akasztva.Nem csak mert lófaszt se kapnék érte a mai világban, hanem mert na, tudod te
egy ilyennel szemezek...semmi racionális érv nincs mellette...mégis tetszik! és a motor sem utolsó ( :DDD )
viccet félretéve, most valami nagyon szolíd darab lesz alattam jövőre, ha egyáltalán.Az "év" elég rövid, ritka és nedves a motorozást illetően, pár hétvége ami úgymond OK, ezért nem éri meg motort tartani.Majd ha délen lakom és feljárok a hegyekbe szerpentinezni.
Akkor fogjunk össze, mindenki aki szeretne kék ledet, és ha áll még Zoli32 ajánlata, akkor esetleg annyit kéne berendelni, amennyire szükségünk van, neki pedig összedobjuk a költségeket.
szerintem így korrekt lenne!
Igen, ledesítés a téma. Fehéríteni már ennél jobban nem tudsz szerintem, mert eleve fehér led van benne, a számlap színezi sárgára. Eléggé macerás lehet márcsak a műszerfalat is kiszedni, de utána azokat a kis pöcs ledeket beforrasztani még macerásabb. 8 darab kell az egységbe, 10 db/csomagba tud Zoli rendelni, a maradék 2 tanulóled...
Szerintem igen de én hülye vagyok.Hosszát mérd meg ha stimmel bemegy de lehet az akksidoboz sarkát szabni kel.
Viszont az hatötvenes,ezresnél nem biztos.
Heló
légszűrő még nem kellett senkinek ?
Plusz még azt szeretném kérdezni, hogy a k4 gixxer 1000 hátsó rugója belemegy az SV-be átalakítás nélkül, vagy kéne mókulni ?
Megérné kicserélni ?
egy ilyennel szemezek...semmi racionális érv nincs mellette...mégis tetszik! és a motor sem utolsó ( :DDD )
viccet félretéve, most valami nagyon szolíd darab lesz alattam jövőre, ha egyáltalán.Az "év" elég rövid, ritka és nedves a motorozást illetően, pár hétvége ami úgymond OK, ezért nem éri meg motort tartani.Majd ha délen lakom és feljárok a hegyekbe szerpentinezni.
Meg két járművet itt fenntartani, hú b+ kategória