Ritkán de írnak én kb 3 hete beszéltem telefonon Antal Ferenccel úgy hogy Ő hívott vissza mert elsőre nem vette fel.
Kb 50percet beszéltünk sok okos dolgot mondott.
Az sv t nemrég cserélte le azt hiszem egy apriliára.
Azzal indul versenyeken.
De nekem is mondta bármi bajom van vagy csak tanács kell szívesen segít. Sőt ha gépsárkányt akarok venni akkor el is jön velem és segít megnézni. Idom árakat akartam csak kérdezni azt lett is 50 perc beszélgetés:)
Srácok.
A teleszkópban lévő tűgörgőt és a himbarendszerben lévő ugyanazt a tűgörgőt érdemes petróleumban áztatni pár napig hogy kiolgya a koszt és rozsdát vagy marhaság és wd-40et neki meg zsírt?
Halihó!
Tisztelt SV tulajok, megmaradtak az eredeti fék és kuplungkarok a motoromról (SV-1000), nem utángyártott, eredeti Suzuki. Amennyiben valakit érdekel, olcsó pénzért eladnám.
Üdv: Vszabika
Sanyi
itthon leszek(mármint nem kell külföldre mennem dolgozni) a hétvégén, de nem engednek el szabira most pénteken, csúsztatni sem tudok. Így marad a szombati indulás utánatok számomra.
nagyon kellene menni :), félek hogy elsuhannak a szép, jó idők és hip-hop itt a tél
Nekem a kuplung semmiképpen nem kell, mivel nekem ugye bovdenes, az 1000-es meg olajos. Csak a fék menne 2500-be? Postát természetesen állom.
"Na" , szerintem ugyan az a fékkar mindkét modellen. A kettőt odaadom egy ötösért+posta 500 Ft
Ui. ez egy közeli fotó a fékkarról
Kb 50percet beszéltünk sok okos dolgot mondott.
Az sv t nemrég cserélte le azt hiszem egy apriliára.
Azzal indul versenyeken.
De nekem is mondta bármi bajom van vagy csak tanács kell szívesen segít. Sőt ha gépsárkányt akarok venni akkor el is jön velem és segít megnézni. Idom árakat akartam csak kérdezni azt lett is 50 perc beszélgetés:)
És 100 dolláros tételeknél nem vámolnak.
Egy hét és texasból ittvan a teleszkópom.
A teleszkópban lévő tűgörgőt és a himbarendszerben lévő ugyanazt a tűgörgőt érdemes petróleumban áztatni pár napig hogy kiolgya a koszt és rozsdát vagy marhaság és wd-40et neki meg zsírt?
Tisztelt SV tulajok, megmaradtak az eredeti fék és kuplungkarok a motoromról (SV-1000), nem utángyártott, eredeti Suzuki. Amennyiben valakit érdekel, olcsó pénzért eladnám.
Hátha tudnak segíteni
Antal Ferenc - Guruu
Suzuki - SV Club
A V2 kupa szervezője
70/3 704 717
motorguru@svclub.hu
itt megtalálod a gyárit. nekem ilyen volt rajta. nem olcsó dolog.
http://www.suzuki.hu/pages/dis...
Sanyi
itthon leszek(mármint nem kell külföldre mennem dolgozni) a hétvégén, de nem engednek el szabira most pénteken, csúsztatni sem tudok. Így marad a szombati indulás utánatok számomra.
nagyon kellene menni :), félek hogy elsuhannak a szép, jó idők és hip-hop itt a tél
Zoli32 te tudsz jönni?
Délután tudtam volna.
Mentem is egy 160 km-t.
E-mailban küldtem egy kis versenyrészletet. Ide nem tudtam feltölteni