16500 nal tartok...tudom ez meg nyulfarknyi...de lesz ez meg tobb is . A Citroenben biztos volt vagy 300 es a motorjara nem volt panasz...egyedul apro elektromos gondok voltak, de sosem hagyott ott...
Őőőő a benzinkályha valami eszméletlen ilyen időben.
Volt egy története a kolegáknak.Pakoltak fel egy régi békebeli szekrényt a zapira.Nem birták feldobni erre a tulaj kettőt lépett fel a csomagtartótetőre és felemelte.A tető még csak be sem horpadt.
Végülis kinek a pap...........viszont én csak a francia részre gondoltam.
Ami a motor és a többi ami itten készül.Mert a legtöbb itteni nissan sem japán.Asszem angliában van a gyár.
Nekunk is 1.5dci van (106Le) es semmi gond nincs vele (lekopogom)...Meg a Renault-val sincs gond...volt nekem mar Citroen is, meg Fiat is, es egy kicsit Toyota is...Amelyik hasznalt volt azzal minddel volt szivas...amelyik uj (mostani Renault es a Toyota), azzal semmi. A Renault ara es felszereltsege viszont rendesen ubereli a "nepszeru" markakat.... . A karbantartas hianya meg barmelyiket megoli...
Ez igaz.......tipikusan a ronda, de finom érzés volt a nissannal mert elég spártaiak voltak mindig a többiekhez képest viszont nagyon megbízhatóak voltak míg japánban készültek.......,de most, hogy már szar kicsit túlzás, hogy ronda is...
Én a Note ra gondolok amibe az 1,5-ös dci-t teszik.Dőlt belőle az olaj.És még naggyából minden nissan ronda.Suv-nál még elmegy.Nagy dög kockák de a micra meg többi gyöszük.
reggel felkelek sms-em van teli szalad a tököm vele a kávégép szarakodik a gyerek nem akar kelni az asszony morog és figyeljem a fordulatot telefonálás közben amugy a francia már nem is francia mert közös motorgyára van a Ford,BMW és Nissannal.
A zaj nem csak a dieselek csörgése amit a személykocsik kis blokkjai kiadnak igen.
Ebbe a nagy minnél kisebb dieselmániában ez a legzvaróbb.Kell KB 200 KG zajszigetelő hogy elviselhetőek legyenek.Belül.Kívül meg én hallom.
Volt hogy beállt mellém egy és lekapcsoltam a zenét hogy halljam mikor akadt rám egy játszótéri hinta lánca.
Volt egy története a kolegáknak.Pakoltak fel egy régi békebeli szekrényt a zapira.Nem birták feldobni erre a tulaj kettőt lépett fel a csomagtartótetőre és felemelte.A tető még csak be sem horpadt.
Ami a motor és a többi ami itten készül.Mert a legtöbb itteni nissan sem japán.Asszem angliában van a gyár.
Ebbe a nagy minnél kisebb dieselmániában ez a legzvaróbb.Kell KB 200 KG zajszigetelő hogy elviselhetőek legyenek.Belül.Kívül meg én hallom.
Volt hogy beállt mellém egy és lekapcsoltam a zenét hogy halljam mikor akadt rám egy játszótéri hinta lánca.
www.dension.hu