pálya az marha drága Kakucs faxa ,de a Hring lenne az SVhez való.Eringet utálom,pannonián még nem voltam.Túrázni meg egy túra motorral nem nagy kihívás:)Eleve a közúti gyorshajtást veszélyesnek tartom motorral hiába nincs rendszám.
Mióta az R leakart dobni azóta nem bízom abban aminek 2 kereke van.Az SV segített rajta,de rájöttem hogy SVzni csak akkor vicces ha veszélybe a jogsim,meg az életem (tekintve hogy nem vagyok egy Zema).
motorozási szokásaim?
lemegyek,kirángatom a motort az autó mögül,felöltözöm,ekkor már 1 liter folyadékkal kijjebb vagyok.Le offroadozok a betonútra,megyek egy 50-100kmet,közbe szenvedek mert nem látok jól,a szemüveg szára szétnyomja a halántékom,a sisak pedig az állkapcsomat nyomja szarrá.Aztán hazajövök,visszaküzdöm a gépet a helyére, és a forumon megmondom a frankot, hogy hoyg kellett volna féket gyártani... .Ezt ismétlem meg havonta.2 motorozás között átesek a "el kéne adni,semmi értelme + veszélyes " dilemmán.
Persze ez a szokás csak 1-2éve alakult ki Lehet elég lenne egy motorhibás MV F4 a szobába,az is feljogosít arra hogy forumozzak és még faxán is néz ki
Attól függ milyenek a motorozási szokásaid.
SM szinte csak rövid kakucs szerű csapatásra való semmi másra.
Ha a kimegyek a 30 Km-re lévő kanyargósra állatkodni majd haza menet elég akkor hajrá.
Én meg nem adom el és nem is agyalok ilyesmin.Nem mondom,hogy nem lenne jobb egy ezredes,de ha már így alakult hogy esély sincs nagyobbra annak örülök amim van.
Ha ilyen faszán alakul az ország sorsa ,akkor még sokan örülhetnek annak is ,hogy a kicsijük van és motorozhatnak azon.
Azért a pofára esés sok mindenen mulhat, de ha észnél van az ember, és odavaló gumival megy, mégha amatőr is, mint én, így az elcsúszás is minimalizálódik, de a bukta benne van ott is, és kint is
Engem is ez riaszt.Viszont a tavalyi eringes jó volt.Mivel hüvi volt az akció ellenére is kevesen voltunk.
Így szinte egymagamban botladoztam.Néha valaki elhúzott mellettem ezerrel de ennyi.
Mentem a magam tempójában oszt kész.
Jó is volt.
Akkor hamar-gyorsan , egy oktatásra mentem el, aztán annyira megfogott... nem is a száguldás, meg a döntögetés, nem is a köridők, hanem maga az érzés...annyira különbözik az utcai motorozástól... rabja lettem, csak nincs időm, és kessem rá , tavaj is csak 1 szer voltam
Kinek a pap, kinek a papné... nekem a lánya, de azonnal:D
A naggyal nekem semmi bajom nem volt, egész kezes, bár egy kis sor 4 után a nagy v2-t szokni kell , a kicsivel kapcsolatban én is arra gondoltam, hogy lehet az elején hurrá, de hamar kinőhető... persze akinek számít az erő, aki csat túrázgat...
Ezer és egy motoros elvan úton.