Fene tudja.
Egyenlőre meglátom milyen a kinézete.
Kocsit ők fényezték nekem.Elemenként 20e.
Kárr hogy volt 10.
Nem nézett ki rosszul.
Azon izgulok hogy a szín passzoljon a farokidomhoz mert azt nem szeretném fujatni.
Nem, ha jól mérted a hézagokat akkor ennek a gépnek tépték a száját.......gyárilag általában középértéken van és egy normál kopás ami a csak kopás inkább növeli a hézagokat viszont a tiltás körüli használat csökkenti a beverődés miatt.....reméld, hogy rosszul mérted......1 százados hézagmérőd van vagy olyan ami 5 századonként mér?
A bevonatot belül egy ahol odapöttyintik kicsit megégeti.De elfogadom azt is mostmár.
Halottam az árát a másik kihúzónak.
Azon már vehettem volna tankot.
Sziasztok!
Elővettem ma a kis Suzimat, ősszel vettem most méregettem pár dolgot.
Szelephézagokra szívónál 0,10-et mértem, kipufogónál 0,20-akat mértem, láncfeszítők alapállásban vannak, első hengernél13,4bar-t, hátsónál 12,6bar-t mértem. A lánc, és lánckerekeken nem látható kopás, valószínű cserélve voltak. Fékbetétek is jók, féktárcsák is, lecseréltem az olajat és a hűtővizet is, meg a gyertyákat.
Még majd gumiknak a cseréje lesz, ha jobb idő lesz, és meglesz az emelőm hozzá.
Ezek alapján elfogadhatom hogy 17e km van a motorban? Az előző(első) tulaja 45 éves volt, 2002-es a motor.
Én is kérdezgettem a motorszerelőm Szentkereszten de ez a matricapótlás és horpadáskihúzás meg hogy 1 tank kb20 az kecsegtető.
Bár általában 25e 1 elem fújása.
Majd kiderül hol és mikor mert olyan hetet kell választani amikor pénz is van meg nem túl jó az idő hogy motorra pattanjak
Én azt élvezem a motorozásban,hogy első sorban imádom a motoromat.Szeretem azt az érzést ahogy megyek vele.Jó a társaság mert én nem motorozok olyanokkal akiket csak egy kicsit is nem tartok szimpatikusnak.
Élvezem a szép tájakat ,a jó utakat(bár az kevés).
Élvezem az érzést,hogy motoros vagyok.(na ez nagyképúen hangzott )
Egyenlőre meglátom milyen a kinézete.
Kocsit ők fényezték nekem.Elemenként 20e.
Kárr hogy volt 10.
Nem nézett ki rosszul.
Azon izgulok hogy a szín passzoljon a farokidomhoz mert azt nem szeretném fujatni.