Akkor azokat atvennem . Majd kiagyalom mikor tudok elmenni arra...Butorbolt meddig van nyitva? Csak, hogy asszonynak is legyen valami ertelme a kirandulasnak
összenyomod annyira, hogy beférjen a villa közé, ha jó a fényezés akkor ezt könnyedén bírja, ha szar akkor reped.........a kereket hiába veszed ki a villa attól még nem megy szét annyira, hogy simán beférjen....
Jo nektek .
Ma lett kesz a fenyezes...lassan nekem is szezon kesz a masina...most kicsit meg naked . Apropo a sarvedo helyretetelenek van valami trukkje? Leszedesnel kicsit feszengve jott ki a villak kozul, akkor mindegy volt, de most nem akarom a fenyezest bantani .
Ehemmmmmmm .
Evvel ugyan nem mek sehova.
Valami gyösz picit megégette a tárcsát.Remélem nem kell cserélni.
De már látom az alagút elejét.Még ideiglenes kormánnyal.Ha megjön a fekete ütős lesz asszem.És az adaptert visszahozzák.
Csak hogy ne gumitéma legyen meg olaj.
Ja dehogyis.A kis köbcentis autókkal való probléma a nagyon kis köbcentis (1.2,1.4) és ehhez képest nagyon nagy (120/140/160/180) LE-s teljesítményű autókra vonatkozott.
Egesz pofas lett
Ma lett kesz a fenyezes...lassan nekem is szezon kesz a masina...most kicsit meg naked
Majd lesz.
Evvel ugyan nem mek sehova.
Valami gyösz picit megégette a tárcsát.Remélem nem kell cserélni.
De már látom az alagút elejét.Még ideiglenes kormánnyal.Ha megjön a fekete ütős lesz asszem.És az adaptert visszahozzák.
Csak hogy ne gumitéma legyen meg olaj.
Má aszittem szereted a csekkeket.