Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van benne valami...
Még lassan a testel.Mennyi és milyen kell?M5- vagy M6?
Asszonyt NE VIDD!...mer' utána a lemezanyára sem marad pénzed
Akkor azokat atvennem . Majd kiagyalom mikor tudok elmenni arra...Butorbolt meddig van nyitva? Csak, hogy asszonynak is legyen valami ertelme a kirandulasnak
Lemezanya.Valami van itthon az tuti. Ha eljössz érte.
Nincs valakinek elfekvoben par ilyen ellendarabja? Nem tudom a pontos nevet...
Egy konyharuhaval megoldottam

Egesz pofas lett
ha van maszkolószalagod akkor egy kicsit tegyél rá oda ahol hozzáérhet a telókhoz és az megvédi ha egy kicsit karcolódna...
Most szedem ki a helyéről.
Akkor most letesztelem a fenyezes minoseget...ranezesre amugy jonak tunik
összenyomod annyira, hogy beférjen a villa közé, ha jó a fényezés akkor ezt könnyedén bírja, ha szar akkor reped.........a kereket hiába veszed ki a villa attól még nem megy szét annyira, hogy simán beférjen....
Emlékeim szerint oldalra döntve befér... De én nem értek hozzá, vannak itt okosabb szakik... Vagy... Van első emelőm, ha kijössz... ;)
Ezt szeretnem elkerulni mivel se elso emelom, se nyomatekkulcsom . Egyelore ott tartok, hogy egy vekony ronggyal korbeveszem es ugy teszem be.
Kivenném az első kereket.
Jo nektek .
Ma lett kesz a fenyezes...lassan nekem is szezon kesz a masina...most kicsit meg naked . Apropo a sarvedo helyretetelenek van valami trukkje? Leszedesnel kicsit feszengve jott ki a villak kozul, akkor mindegy volt, de most nem akarom a fenyezest bantani .

Majd lesz.
nagyon lecsó!
Ehemmmmmmm .
Evvel ugyan nem mek sehova.
Valami gyösz picit megégette a tárcsát.Remélem nem kell cserélni.

De már látom az alagút elejét.Még ideiglenes kormánnyal.Ha megjön a fekete ütős lesz asszem.És az adaptert visszahozzák.
Csak hogy ne gumitéma legyen meg olaj.
na mi a répa van!? ....vótunk ma Citellussal és Szobbalékkal a citán.......jó idő volt..
És tavaszra fűtőpulcsi lesz belőle.
Maradok a fűtésnél...............a gyomrom sem a régi.
nem kell ide ülés fűtés.Jóféle erős paprika és lángol is a segged
nabazzmeg.Jöjjön rájuk a szarás b.szás közben.
Ja dehogyis.A kis köbcentis autókkal való probléma a nagyon kis köbcentis (1.2,1.4) és ehhez képest nagyon nagy (120/140/160/180) LE-s teljesítményű autókra vonatkozott.

Má aszittem szereted a csekkeket.