az előző szériás 90 lovas TDCI Ford-ot 95 ezerig hajtottam amikor kivették a seggem alól, de addig soha semmi baja nem volt. pedig volt olyan, hogy párszáz km autópálya nyélgázon 190-200 körül
Éjjel lelopták a benzint a régi swiftünkből ami az utcán áll.......érdekes új módszerrel csak nem igazán tudok örülni a leleményességüknek ......mivel hiába férne hozzá a töltőnyíláshoz mert onnan nem lehet úgy ledugni a csövet, hogy ki is nyerjék a nedűt, hát aláfeküdtek és kivágták a betöltő és a tank közöti gumicsövet és ott dugták be a slagot.....ide jutottunk, visszatértek a benyalopós idők, szegénység van...
Dehonnem.Az előzőn is majd megfagyta.Még mindíg borzongok.
Viszont a motoron se lábtartó se kormány se villahíd hétvégétől tank sem.
Bár legalább lábtartó és a híd visszakerül.
Ez a terv.
A bűrkabátba örülök ha én beleférek mostanában (köszi jézuska) úgyhogy sokat nem tudok alávanni.De az legalább jó rázós lesz.
Szerintem valami gyapjú hosszúujjú póló és egy vékony pulcsi lesz összedolgozva.
Csak az autóbahnon legális.
Itt most a francia autókról alkotott véleményemről volt szó,és arról hogy 16ezer KM alatt még a renó se esik szét,de 100nál már kezd.
Viszont a motoron se lábtartó se kormány se villahíd hétvégétől tank sem.
Bár legalább lábtartó és a híd visszakerül.
A bűrkabátba örülök ha én beleférek mostanában (köszi jézuska) úgyhogy sokat nem tudok alávanni.De az legalább jó rázós lesz.
Szerintem valami gyapjú hosszúujjú póló és egy vékony pulcsi lesz összedolgozva.
Irányára 1590 pénz.Még egy hónapot használom oszt lesz belőle fűthető pulcsi ha addig ki nem nyiffan.
A Ford (és 2010ig a volvo) használta a PSA konszern dízeleit.
http://youtu.be/S23BXJf8whc