Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha érdekel akkor az ősrégi 1,6os 105lovast is 1,2es 105lovas váltja...Hol használ ki mariska néni 100lovat?Jó érvek...

Amúgy:
1)Ezekbe a turbó már 2000 alatt valamivel tölt,szal nem tudja nem használni

2)Nem fogja visszahűteni.Ezért gondolom hogy sok gond lesz ezekkel a blokkokkal.
1)Kevés a GSXRben a turbó
2)Maximum 250+200kg-t mozgat a blokk,nem 1650+450kg-t (superb)
3)Egy motor légellenállása...?ugye...
4)A gixer nem tudom mennyit forog...10ezret?Ezek a benzinesek 2-6ezerig simán élnek
5)Kevés a 300ezret futott gixxer.
nem hűtik vissza és csak úgy cserélgetik a tőtőt.
No azt megnézném mikor mariska néni kihasználja mind a 140 pacit míg beér a Sparba.
A turbósoknál míg nem tolod úgy megy mint egy sima szívó.És a mostani forgalmat elnézve fene tudja hol lehet szétgyilkolni bármit is.
Talán a hungárián a 9 órás dugeszben?
Azok nagyon jók! Mindenkinek ilyet :)
Bár ha azt nézzük a GSXR 1000 hány lóerő is? :)
szerintem ő a mostanság divatos 1,2es/1,4es 120/160/180 lóerős turbós benzinesekre gondolt...
Vedd meg most előre és akkor lesz :p
Amúgy a hengerből már csak 4 lánc jön ki, szóval már ncisn sok. De persze a normál szetthez is jár :)
Az ezredfordulón pont ugyan így beszéltek a 115-130 lovas 1.9 pd tdikről..mert akkor még mindenki a '95 körüli 150 lovas 2.5 dízelekhez volt szokva..és hogy már azok is milyen erősek méretükhöz képest. Aztán láss csodát ezek a dízelek most 10 évesek, alsó hangon is 300ezret futottak (nagyon sok ennek akár a dupláját is), és árulják őket 120-180 ezer kilométerrel még mindig közelebb a két millióhoz mint az egyhez (Golf IV, Bora, Passat meg az úribb és póriasabb változataik). Az hogy a mai 120 lovas 1.2esek meg 150 lovas 1.4esek elmennek-e ugyan ennyit csak a felhasználón, és a gyárban alkalmazott technológián és anyagminőségen múlik. Az 1.2es zsiguli hiába volt 60 lóerős, mégis 150ezernél generálozni kellett..
jujj,tényleg,a michelin:)Az jó cucc:)Bár az Ren egy fillért sem ért a "mislány" gumi,de az autón jól müxik.
Hát igen, az új HDI-kről sok jót nem hallottam. Ez még a sima szívódízel, elvileg elmegy 500-at is. Egy tulajos eddig, sok km nem került bele, én meg vigyázok rá hiába céges.
és Edit Piaf?....az semmi?......hát tényleg az...
A franciáktól csak Michelin-t,Bering-et és Cébé-t!
Na jó,meg krémest!
mikor?Akkor ha 200ezernél rakatsz bele új blokkot
azt én írtam
Csak vicceltem na
az új autóknál azért más a helyzet.Amikor 1.2 motorokból kisajtolnak 120le-t (turbóval meg intercoolerel meg amivel csak tudnak).....Na azt megnézem mikor megy el 300000km-et.
Autóból tökmindegy.Csak pofázmányra más de mind valeo,bosch,marelli,stb.Motorban még nem mind de nagyon ide tendál a dolog.Pláne hogy mindenki védi a piacát és más gyártó csak idetelepített gyártással oldja meg.Akkor már nem lesz japán,amcsi,koreai henem EU.
Lásd honda digó.
Mindig minden nem lehet akciós, de sztem az árak már amúgy is lenn vannak :) ennyiért láncszett sprayvel? Hááát, nemtom...
Persze jó a Mol meg a Motul, de ez se szar.
Azzal az a baj, hogy hamar visszamattul és elszineződik, nem jóféle rozsdamentesből van hanem csak olyan gagyiból különben nem oxidálódna........nem tudom, hogy a króm fogná-e?....
teccetős darab.
A régi franciákkal azért még nincs annyi gond :)
A Berlingoba lassan 20 ezret beletettem, amúgy 300-nál jár, de igazából eddig nem volt gond vele. Tudom mondjam ezt majd 100e után is 400 fele, majd meglátjuk :)
Mellesleg én is féltem ettől a francia dologtól, de megcáfolódni látszik... Persze motorból csak Suzukit, meg autóból is valszleg ha egyáltalán lenne ilyesmi...
Valaki spagettit jáccot.
Sövö építettből még mindíg ez viszi a prímet nekem mostanában:
Meg ez:
én lehet,hogy ki polírozom a leömlőt tavaszra.Az is zsivány lesz nagyon az új hasidom mellett
Ez a bandázsolás tényleg nem rossz...és van is értelme......
ez tény......valóban nem annyival jobb vásár mint a többi, Zolinak van igaza, addig volt nagy szám amíg tényleg 20-30%-kal olcsóbb volt mint a töübbi a kategóriában, illetve egy külön kategória volt.....