Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgylátom tuningra már költött bőven, nagy köbcentis az airboxa
Igazad van!
Ne vegyél Suzuki SV 650-et!
Nézz valami szelídebbet....
Öreg hiba.
Ezer alatt nincs élet.
csak félig,mert a 25öst elismerik motornak
Mivan ott is sok a ZSÉ követő?
Én amikor kitaláltam hogy SV legyen a next,az összes 125ös forumtárs leakart beszélni,hogy szarfosgyenge,utassal meghal,1000rest vegyek ha már SV....
"Szerintem vállalható ha nyugodtabb vérmérsékletű az alany."
Az előző hozzászólást végignézve, ez nem ő lesz...
Sok szerencsét!
dozer hozzászolása útán használt 600as sportgépeket keztem nézegetni. találtam egy fasza RR-t válás miatt eladó. kicsit ex suna hangulata van a hirdetésnek... http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az.Első motornak GS500...na az az ideális...Vagy cbr125 de az ciki meg égő,meg a haverok,meg a forumbikerek cikiznek hogy jaj kis 125ös...
Szerintem vállalható ha nyugodtabb vérmérsékletű az alany.
Vizuális tipus vagyok.Ráülök és brümmögve dőlök jobbra-balra a garázsban.
Majd letörlöm a garázsajtót és felmegyek hajcsizni.
Elfér az ülések a sok könyv és füzet?
Pedig igaz.Tanulok is rajta szorgalmasan.
"azt olvastam első motornak ideális az sv".
Ez így konkrétan véleményem szerint egyszerűen baromság.
Aki ezt leírta annak törném le az összes kezét.
Kettő is.A kék nagyon RIZLA festésre hajaz.
Tiszta jó bót, jár hozzá egy szinyó is!
mire beburkolod az pár ezresbe belekerül
Csak sv jöhet szóba? Hasonló nem jó?
azt olvastam első motornak ideális az sv. nekem meg konkrétan 0 rutinom van. ráadásul az áruk és elérhető.
ha be akarod burkolni mért nem veszel géesikszert?
ja bocs. lemaradt a link: http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
ezt a hirdetést nézegettem konkrétan. Teccik hogy '05, és már fekete a váz. vennék még rá fekete versenyidomokat integrált hátsó meg ledes első indexet valami vakmeleg rövid dobos kipufogót és minden alkalommal állócerkával adnám rá gyújtást... najóó már folyik is a nyálam úgy hogy ébresztőőő... sajnos csak nyár végére lesz meg a pénzem . Egyébként szerintetek 700ért már lehet jó állapotú 03-05ös 650s-t kapni?
Visszatérve aa kevés kmre én 2009ben vettem a 2004es forgba helyezésű motort 5900kmel még a gumik is gyáriak rajta most lesz cserés .Na mind1 ezzel azt akartam mondani hogy ki lehet fogni
A jó gazda garancia a jó állapotra. Csak sajnos ezt egy vásárlásnál nem lehet tudni. az ismerős se biztos hogy jó választás, hacsak nem ismered annyira, hogy tudd miként bánik a gépeivel.