Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyne lenne illetve ugyanazt fel lehet szerelni ha van hely a luknak.....nem nagy kunszt...
Mondjuk ezt nem hinném.Max a kormányt lehet kicsit növelni de az is pár centi.
Beleástam magam a témába.Olyan mint Kutyának a ZZR.-re anno olyan nincs ezreshez.
Vagy elkerülte a figyelmemet.
Bááár azon törpölök hogy ha a nagybandit villája jó és még a szélessége is akkor egy olyan felső híd összejöhet viszonylag olcsón.
A nagyobb boltok forgalmaznak ilyeneket....azt hiszem sw-motech-ben is van...
ezt nem tudtam.köszi
hol? mi pénz?
Csöveket csináltass és felesleges az egész villahidat lecserélni mert lehet kapni párezerért rászerelhető kormánytartót kapni...
Ezért kell olyan távtartót csinálni hozzá amit Andrew is csináltatott a busához......és úgy igen jó lett...
urak sgítséget kérek fejidomos 1000res átalakulásához keresek n-s felső villahidat és fék+kuplung olajcsövet aki tud kispénzért kérem csörr 30 606 45 80 köszi
Kár hogy a hülye naked SV-n takar mindent a műszerfal.
Ez jobb mint az enyém mert a tankon kevésbé rázkódik mint a kormányon...
Ilyen tartóm is van.Ha megfelel.
Van kameratartóm, kölcsönadom és ha jó veszel egy olyat........én is arra rögzítem a fényképgépet...
Hajszárító!
Kíváncsi vagyok hogy az optikai stabilizátoros gépem hogy fogja bírni a rázkódást! Már csak ki kell agyalni hogy rögzítsem a drágát!
A GoPro meg lesz olcsóbb is!
a legtobbnek az egyszeru ccd es a nulla objektiv.Nomeg a gyenge mikrofon.Ezek a draga dolgok.A gopronak jo nagyon az 5 mp-es ccd-je nagyon jo objektiv van hozza nem csak egy luk a hazon es nem zavarja a szelzaj.Nomeg a vibracioturese is jobb.
amúgy mi a baja ezeknek action cam-oknak? gyenge a kép minőség, nagy a fájl méret amit felvesz, és ennek következtében nagy memóriakártya kell bele?
Gondoltam.
Zoli!
Utána néztem a kamnak
Asszem én még várok az ilyen onboard felvételekkel
Vagy megtanulok 15 perc alatt innen eljutni Dobogókő tetejére, mert a mostani fényképezőm csak annyi vesz fel sajna...
Szóval nem aktuális a dolog. Várok a megfelelőre
Csak nehogy kiszakadjon a nyajlon.
Amúgy próbakörre énis.
én azért elvinném egy próbakörre
Háezaz.De én maradok a szívem hölgyénél.
Ennek valahogy jobban tetszik a pofája.
A "kis" SV egy női motor, lássuk be. És női motort már első motornak is ciki venni, nem hogy később...
Tehát kezdjük a dolgot legalább egy 600/750-es gixxerrel, ha már megvan a jogsi.

Ja.Nem csigacsápos.
Ugyan......az csak műanyag.
link
Ez jónak tűnik.