Mondjuk ezt nem hinném.Max a kormányt lehet kicsit növelni de az is pár centi.
Beleástam magam a témába.Olyan mint Kutyának a ZZR.-re anno olyan nincs ezreshez.
Vagy elkerülte a figyelmemet.
Bááár azon törpölök hogy ha a nagybandit villája jó és még a szélessége is akkor egy olyan felső híd összejöhet viszonylag olcsón.
urak sgítséget kérek fejidomos 1000res átalakulásához keresek n-s felső villahidat és fék+kuplung olajcsövet aki tud kispénzért kérem csörr 30 606 45 80 köszi
Kíváncsi vagyok hogy az optikai stabilizátoros gépem hogy fogja bírni a rázkódást! Már csak ki kell agyalni hogy rögzítsem a drágát!
A GoPro meg lesz olcsóbb is!
a legtobbnek az egyszeru ccd es a nulla objektiv.Nomeg a gyenge mikrofon.Ezek a draga dolgok.A gopronak jo nagyon az 5 mp-es ccd-je nagyon jo objektiv van hozza nem csak egy luk a hazon es nem zavarja a szelzaj.Nomeg a vibracioturese is jobb.
Zoli!
Utána néztem a kamnak
Asszem én még várok az ilyen onboard felvételekkel
Vagy megtanulok 15 perc alatt innen eljutni Dobogókő tetejére, mert a mostani fényképezőm csak annyi vesz fel sajna...
Szóval nem aktuális a dolog. Várok a megfelelőre
A "kis" SV egy női motor, lássuk be. És női motort már első motornak is ciki venni, nem hogy később...
Tehát kezdjük a dolgot legalább egy 600/750-es gixxerrel, ha már megvan a jogsi.
Beleástam magam a témába.Olyan mint Kutyának a ZZR.-re anno olyan nincs ezreshez.
Vagy elkerülte a figyelmemet.
Bááár azon törpölök hogy ha a nagybandit villája jó és még a szélessége is akkor egy olyan felső híd összejöhet viszonylag olcsón.
hol? mi pénz?
A GoPro meg lesz olcsóbb is!
Utána néztem a kamnak
Asszem én még várok az ilyen onboard felvételekkel
Vagy megtanulok 15 perc alatt innen eljutni Dobogókő tetejére, mert a mostani fényképezőm csak annyi vesz fel sajna...
Szóval nem aktuális a dolog. Várok a megfelelőre
Amúgy próbakörre énis.
Tehát kezdjük a dolgot legalább egy 600/750-es gixxerrel, ha már megvan a jogsi.
Ez jónak tűnik.