Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az van.El vagyok kötelezve a típus mellett.
Háááá Neked!Feltéve,ha még SV-d van..................
Ohne fék,100-as diagonál gumi,gumidörzsölős lengéscsillapítók,vékony vázak,bármikor beszakadt a deszkapadló,de már 220-al lehetett repeszteni.
Vagy nem tudták mint csinálnak vagy kibaxott tökös csávók voltka az alubilivel a fejükön.
suzukis alkarral?.... ....amúgy nem tudom
Ürge Ezt most kinek írtad.
Mekkora hengerfej! ! ! ! ! ! ! !
(ez egy NSU?)
azé' nem semmi versenyek voltak még ezek....és nem 18 éves 25 kilós srácok hanem emberek motoroztak még...
3 napos börtönborosta.Ezek menekülnek valahonnan.
nem felejtettem el....ha megyek felétek szólok....a héten fűzfőn voltam, de az még messze van ebben az időben.....valamiért nem nagyon megyek nyugatra max. veszprém, inkább a keleti végekre küldenek....
Kicsit,alkartetkó! ! !
Öhmmmm.........lassan halad...........deeeeeee mééééég............nemmmmm

Köszike
ezt:
Különben is,minek kellene Neked másik motor!?!Tökéletes a géped!
Nem.Valószínű félvak voltam.
Eljössz és kipróbálod....
Volt, nem láttad?...egy kék 650-es...
Bakter,pedig azt hittem feltaláltam a spanyol viaszt.Pedig komolyan mondom tetszene az ötlet.Mondjuk elnem tudom képzelni hogy kanyarodik az ember egy oldalkocsissal,mert balra még oké...de jobbra?
írásod
Sanyi!Kissebb képzavar lépett fel .... Nem értem az írésod
Volt?
Kár, hogy nem volt érkezésünk lefényképezni a glockneren tavaly az oldalkocsis SV-t....
majd 10 év mulva egy tíz éves busát.Az most úgyis új
Én se tervezek más gépet.Kimotorozni utcán meg még ezt se fogom,szal

Amúgy vmelyik nap a TVbe ment vmi sorozat és volt benne egy oldalkocsis gép...és azon filoztam hogy hüm,azért az SV ütne egy piros oldalkocsival...jó lehet segített a 39 fokos láz is
mért jó neked ha más olyan motort vesz,mint amilyet te akarsz?