Ohne fék,100-as diagonál gumi,gumidörzsölős lengéscsillapítók,vékony vázak,bármikor beszakadt a deszkapadló,de már 220-al lehetett repeszteni.
Vagy nem tudták mint csinálnak vagy kibaxott tökös csávók voltka az alubilivel a fejükön.
nem felejtettem el....ha megyek felétek szólok....a héten fűzfőn voltam, de az még messze van ebben az időben.....valamiért nem nagyon megyek nyugatra max. veszprém, inkább a keleti végekre küldenek....
Bakter,pedig azt hittem feltaláltam a spanyol viaszt.Pedig komolyan mondom tetszene az ötlet.Mondjuk elnem tudom képzelni hogy kanyarodik az ember egy oldalkocsissal,mert balra még oké...de jobbra?
Én se tervezek más gépet.Kimotorozni utcán meg még ezt se fogom,szal
Amúgy vmelyik nap a TVbe ment vmi sorozat és volt benne egy oldalkocsis gép...és azon filoztam hogy hüm,azért az SV ütne egy piros oldalkocsival...jó lehet segített a 39 fokos láz is
Vagy nem tudták mint csinálnak vagy kibaxott tökös csávók voltka az alubilivel a fejükön.
(ez egy NSU?)
Köszike
Amúgy vmelyik nap a TVbe ment vmi sorozat és volt benne egy oldalkocsis gép...és azon filoztam hogy hüm,azért az SV ütne egy piros oldalkocsival...jó lehet segített a 39 fokos láz is