Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jójó,de a kategória társak árából is tudsz alkudni
a kipufogója viszont nagyon zsiványos
Franciából csak krémest érdemes venni,sajtot,meg bort.
alkudni kell!....és lehet is.....ha bemáész személyesen kb 3 perc alatt találnak egy "bentragadtat"....
viszont az újból nehezebben vág ki a tűzoltó
Ekkora csíkja még nekem sincs.
sosem tudod ki jelenik meg mögötted.
Az a 2,7 inkább 3,15 :S

http://www.suzukibudakalasz.hu...
na ez volt felesleges....nekünk ugye ott van az új és a régi swift....a régi kevesebbet eszik 2l-el pedig még csak a 68 lovas míg az új elvileg 92......és a vicc, hogy úgy érzem sokkal jobban megy a régi legalábbis 100-ig......és nem csak úgy érzem hanem tényleg...
Logan MCV.Csak a francia motor baxxa a csőrömet.
Amikor bejött az autókiállításra újonnan beleültem öcsivel.Nagyban fikáztuk a műszerfalat,ócsároltuk erre hátul megszólalt a reneault hungária PR-ese meg egy főfejes hogy nem kéne.
persze,már a 05-ös is 4 csillagot, az új meg már 5 csillagot kapott.
első guma alapján erősen utcai krúzing-olós masina
istenem Béláék ez nagyon jó
de a kasztnija klasszisokkal jobb lett.
Ez még tetszetős is.Lámpa nem de az cserélhető.Viszont a régiből készített még mindíg viszi a prímet.
jó az 2.7-nek is, SX4-et már lehet annyiért kapni.......most a dácót nézegetem....azt az új suv szerűséget amit elég olcsón vesztegetnek...
Ja de a Swift eddig arról szólt hogy megveszed olcsóért,és megy amíg el nem jön a világ vége.Most meg ugyanez,csak drága
pedig japanise kvaliti
na Zoli.Pimp....
ja...Hát 3,3ért én se vennék suzukit...
ja, egy ittas...
Akkor majd találkozunk ha elolvad a hó.
ja és ha lesz SV-m
Az ott egy fóka?
nem-e!?.....akkor ez mi?:
pedig nekem bejönnek a sviftek.Ne kell erőgép.A sebesség hajlamomat meg kiélem a motoron.Autóba kényelem az első.