Hát még a tankot hétvégén a nagy szerelés megkezdése előtt lekapom és viszem a horpadások reparálására.Kiderül hogy kell e festeni.Ha igen akkor kelleni fog köszi.Elmentem az oldalt de ez csak egy db.
Viszont alakul.Hétvégén a naggya kész is lesz a gépnek.Bár a hasidom még bizgatja a csőröm.Ez viszont pofás lett.
Valaki tud mondani a tank S jelét leszedő technikát?
Kérdeztem 6600 pénz/stück a jelenek darabja.Eszem megáll.
No meg a villahídon lévő S jel sem ártana ha már valakinek van elfekvőben.
Hali,
En mar tul vagyok a kormany atalakitason, Zoli altal belinkelt eBay-es fekete villahiddal lett megoldva...Szerintem az N-es hid eleg csunyan mutatna, mert annak van egy kinyulasa a kilometerora miatt, aminek S-nel nem lenne funkcioja.
Egyebkent Sanyinal van nekem egy kisse hosszura sikeredett elso fekhez valo csovem, nem tudom jo lenne-e kuplung csonek...talan Sanyi tud ebben nyilatkozni...ha kellene, akkor jelkepes aron elado.
Ez a legolcsóbb.10-es fúró aszongya 300 pénz befogó mondjuk 8-10e kormány egy 10e.Fék-kuplungcső ha elég a gumi akkor 10 körül megvan.Mikellmég......... .............megvan gázbowden..........nekem 4e ért toldották meg a gyárit.A kapcsolóvezetékeket átrendezve is lehet de én toldottam az ingyé volt. 22e ből megvan sörrel együtt.
Hál istennek nem én műveltem.
Békés ez nem erőszakos darab.
Amúgy kösz.Kíváncsi vagyok majd az összképre.
itt a kamera tartó is :http://auto-motor.vatera.hu/al...
Viszont alakul.Hétvégén a naggya kész is lesz a gépnek.Bár a hasidom még bizgatja a csőröm.Ez viszont pofás lett.
talán ez jobban megéri, legalábbis megkérdezni : http://auto-motor.vatera.hu/al...
nekem is csak "burkoltan " tetszik isten igazából . azért vettem olyat.
Az autó márkajelzéseket is sokan úgy szedik le.
Csak azt nem tudom, hogy akarod majd visszatenni.
Kérdeztem 6600 pénz/stück a jelenek darabja.Eszem megáll.
No meg a villahídon lévő S jel sem ártana ha már valakinek van elfekvőben.
Akkor már csak csavart kell keríteni ami jó! és jöhet a bohóckodás
En mar tul vagyok a kormany atalakitason, Zoli altal belinkelt eBay-es fekete villahiddal lett megoldva...Szerintem az N-es hid eleg csunyan mutatna, mert annak van egy kinyulasa a kilometerora miatt, aminek S-nel nem lenne funkcioja.
Egyebkent Sanyinal van nekem egy kisse hosszura sikeredett elso fekhez valo csovem, nem tudom jo lenne-e kuplung csonek...talan Sanyi tud ebben nyilatkozni...ha kellene, akkor jelkepes aron elado.
picit olcsóbb használt kormánnyal.
én a kormányosra lecsapnék.