Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na avval orvoshoz kő menni.
Helló mindenkinek!
Tanácsokra volna szükségem , hogy mi lehet a probléma ha egy ponton jobban feszül a lánc mint máshol?A lánc és fogaskerekek vadi újak....mi lehet ilyenkor a gond?
Nem akarok senkit untatni.
hurva jól....
Na, mesélj.
Dögrováson voltam...
Most már újra olvasom.
Nálam ez nem fordulhat elő.
Akkor hogyhogy nem halljuk a csilingelő baritonodat?
Semmi különös....
mi van veled Rolika?
Ha tisztaságmániástól veszed vigyél tolómérőt mert a motor kisebb mint a gyári méretei más ugyanilyen motornak.
Alapos mint egy fogorvos...
Jóú mondom Sanyi brá?
be kell nézni a légszűrő házba.Ha sport szűrő van benne kérdezd meg hol van a tisztító és olajozó szett esetleg térj ki a tisztítási szokásokra is.Ha nem tudja bemutatni vagy azt se tudja mi az ,akkor nem érdemes foglalkozni a motorral.Ha a légszűrőház alja poros a szűrő alatt akkor is felejtős a gép mert gyanús a nem megfelelő légszűrő karbantartás.
Ha kompressziót nem tudsz méretni akkor ezeket érdemes megnézni mert a légszűrőállapota és a szar olaj a kompresszió vesztés fő oka.
ha magán személyhez mész látod a manust milyen fajta ember.Látod a garázst ahol a motort tartotta.A környezete sok esetben elárulja a gazdát.Vagy nem.Mondjuk a mi garázsunk nem egy patika,viszont ha belépsz látod,hogy tele van a motor ápolásához és karbantartásához való cuccokkal,táblázattal a falon,hogy milyen karbantartás mikor esedékes,meg ilyenek.A személyes kontaktus során sok mindent meg lehet tudni a gazdáról.
Méress kompressziót.....ha 10 alatt van(legyél ott a mérésnél) akkor inkább ne(bár még megy és akár szép hangja is lehet, de valószínü a sportszűrő használat).....és a 3.-at nézd meg a próbakörön, hogy sír-e?...
Én személy szerint szívesebben veszek magánszemélytől járművet, mint kereskedésből
Én már láttam olyan gsx-r -t kereskedésben amiben 26000km volt óra szerint.Elég szakadt volt lerít róla,hogy még talán 3x annyi kilómáter is lehet benne.Hát pedig kereskedés volt és hétszentség hogy nem volt valós a km....
az sajnos nem sokat jelent.Bár szarokat nem szoktak beszámítani.Ha meg bizományiban van ,akkor meg zsákbamacska ugyanúgy mintha háznál vennéd.Használt autó-motor vásárlás sajnos elég nagy lutri.
Kereskedésbe van leadva értékesítésre.
Ha jót tudnék kifogni könnyen beleszoknék .
Ránézel.Tulajra is.Beindítod.Általános állapot.Menet közbeni vizsgálat.Esetleg egy kompressziómérés ha a tulaj engedi.
Ha ezek pozitívak nem csalódhatsz.
A motor elvileg vezetett szervizkönyves. Bár lehet hogy nem sokat jelent a szervizkönyv
Az nem gond.könnyű beleszokni.
Köszönöm a segítségeteket.
Sor négy után nem nagyon vagyok v2-ben otthon.