Talán.
Lavamünd jövőre egy hétvégi proginak.
Most passz esőt írnak és csináltam magamnak melót dögivel.
Meglátom.
De ha én nem megyek többen szoknak túrázni.
Egyenlőre 3 helyen beszakadt padlólemezt találtam azt holnap hegesztem összerakás közben.
F...sz kivan a hülye fejemmel olyan helyeken terepeztem evvel a szerencsétlen kocsival hogy most egy hétig foltozhatom.
Űgyhogy most átmentem negatvba.
Gixxer ezret minden tanulóvezetőnek.
Aki életben marad egy évig kisorsolni köztük egy wellnes hétvégét.
Az az út kérem szépen nem kicsit veszélyes!
Kanyarvégén úttorkolat vagy a kanyar közepén!
Én is szeretek arra menni sokszor nem normál tempóval.
De kész életveszély! 1 szóval Szentkereszt és Csobánka elág közt ésszel kell menni! Mert bármikor a kanyar közepén találsz 1 autót! És akkor már baszhatod!
Utána már kicsit lehet ereszd el a hajam. De már 1 pár helyen leírták hogy lukak kátyúk és felhordás mindíg a jó íven vannak!
Én se vagyok büszke magamra. Mentem már úgy fel ahogy nem kellet volna és jöttem is lefelé úgy. Igazi Adrenalinbomba de ha esel nincs visszaút.
Fúúúj kötsög banda. Pedig a 600RR egy nagyon kezes gép ha megállja ésszel akkor pont mint a bicikli sosem lehet vele esni.
De talán az ezres mégjobb abban verseny ABS van avval még ha elbaxxa akkor sem lehet esni arra kell rábeszélni.Ha ott se húzza lassabb mint a 125-ös.
Simán önuralom kérdése és lehet 50-el menni vele.
És milyen szép is az a kávézó mellet nemúgy mint a gizda pilincka gumis 125-ös.
Ennél a tempónál az is roncsolódik.......így nézni mint a moziban jó, de ha belegondolok néha 200 felett is láttam az órát, épp tegnap jártunk arra nagyjából 60-90-nel az oldalkocsissal...katasztrófa az útminőség és a kanyarok végét nem látni.....
Nem is volt olyan hideg.