Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem semmi, h a srác mit rá nem locsolt már pénzben:

ez igen!
helyi kúton sikerült addig játszani a riasztóval, míg tankolás közben beélesített így visító motorral tankoltam meg, lazán leszálltam, majd míg a kút engem nézett, kiriasztottam

szal, jó dolog a riasztó, de nem nintendo, h játszon vele az ember...
Nekem már igen ... csak ahelyi Mol kúton produkáltam , álló helyben
nekem még ez se sikerült

amúgy hazafelé benézek ide pár fotó erejéig, legalább nem ülök szótlanul a szezonzáró guruláson
Kihagyam volna en is.
Én a quadomra borultam, ami nem számít borulásnak, mert a vízszintestől nem tért el 45°-nál jobban :)
Bár csak most is borulhatnék valamire, de hát már nincs mire... Így inkább nem borulok :)
Kuplungkábel cserénél próbálom belőni a kiemelést.(jelzem még nem százas)Hát a sztender nem fel volt hajtva.
Holnap folyt köv.
Pont lemostam, azt vittem be a garázsba, aztán valamiért ráültem, és a sztendert is visszahajtottam, utána meg a másik oldalon szálltam le azt mondom ráengedem a támaszra.
Elég hamar feltűnt, hogy vissza van hajtva.
TZRrel megvolt....bár akkor nem nevettem (de szerencsére nem lett baja)
Nem.Alatta kell feküdnöd hogy ne legyen baja.
Én csak borítottam, az ér?
Tegye fel a kezét olyan aki még nem borult fel álló helyzetben a motoron ülve saját garázsában.
Én ebben a szezonban ezt is kipipálhatom.
Nem véletlen árulunk Brembot :)
.
10 körül áthúzzák a kellő színre a 20. ker Nagysándor József u.-ban....
én is kerestem piros ülést, de csak újat lehetett venni kereskedésben. árra már nem emlékszem de valami horror ára volt.
Köszi, ráírtam az eladóra. Piros hátsó ülés nincs eladó valakinek (elcserélendő feketére?)
Csak természetes!
Egy kiszuperált fogkefével megoldom...
szia !

ezt a motort direkt neked gyártották le : http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650sa_abs_2010-es_220
0_km-4208410
Aztán maradjon is ilyen tiszta! ! ! ! !
és milyen qrva jó nekem Brembo van elöl! Iszonyat jól fog!
De szép!
G67
Rammstein?
Na,Te aztán hallgass! ! ! ! !