Ez a Carbon dolog.. háát.
Én esés után azon agyaltam mi lenne ha matt fekete lenne a gép.
De nem volt hozzá kedvem
Pedig faszántosan nézne ki! Láttam már matt szürke és fekete gépeket... iszonyat jól néztek ki. A Karbon meg divat mindenkinek lassan már van mint a Monster matrica.
De 1 matt fekete vagy sötétszürke SV csupaszon vagy akár idommal vááá Király lenne!
ha laminálást választod ott igen.Ha Anyagába csinálod karbonból ott meg a szerszámnak(a minta)kell hibátlannak lennie.De azt csak egyszer kell megcsinálni jól.
Szerintem ezek a maszek idomgyártók is kézzel nyomják, szépet lehet csinálni kézzel is, a buborékokat meg ki lehet görgőzni vagy nyomkodni, nem köll ide vákuum vagy túlnyomás, nincs olyan teherviselő szerep, mint egy repülőgépalkatrésznél.
Na mindegy, a lényeg, hogy idomos biztos tudná a dolgát.....
olvastam hogy mentek.. de mire kinyitottam csipás szemeimet már mind1 volt...
Pedig ki kellet volna próbálni a fasza új dzsekimet meg a kesztyűmet
De lesz még rá alkalom
Max lehülyéznek itthon
hát nekem van munkatársam aki foglalkozik karbonnal.Megkérdezem tőle holnap,hogy mibe fája a laminálás meg a komplett idom készítés,de félek nem fog tetszeni az ár...
Igazából az anyag nem de laminálni carbont nemigen állnék neki.Inkább vákumos eljárással mert a felületnek nagyon ott kell lennie.Semmi ránc,buborék nem lehet a gyantarétegbe és a szálirányt is meg kell tervezni.
Nem könnyű.Egyszerűbb a vtn.
Minden ami csövön megy hozzám tartozik
Kivéve a gépekben lévő csövek
A hiba a sportmotorban van
Én esés után azon agyaltam mi lenne ha matt fekete lenne a gép.
De nem volt hozzá kedvem
Pedig faszántosan nézne ki! Láttam már matt szürke és fekete gépeket... iszonyat jól néztek ki. A Karbon meg divat mindenkinek lassan már van mint a Monster matrica.
De 1 matt fekete vagy sötétszürke SV csupaszon vagy akár idommal vááá Király lenne!
Le is vettem mind.
Na mindegy, a lényeg, hogy idomos biztos tudná a dolgát.....
Pedig ki kellet volna próbálni a fasza új dzsekimet meg a kesztyűmet
De lesz még rá alkalom
Max lehülyéznek itthon
A dua a dia ha pici ha nagy nincsen a világon szebb mint a
Nemmondommeg mi.
Nem könnyű.Egyszerűbb a vtn.