Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le.
Rossz helyen rossz időben kell ott lenne oszt két ajtóval kevesebb lesz.
ZoliBá'
Csak nem a döntögetést gyakoroltad a kis kékséggel?!?
A koptató leért?
2éves jogsi,18éves vagyok,és csak B1be..(mert azt mondták csak 2évente emelkedik 1et)
ondolkodtam rajta de gyön a tél.
Na meg a későbbi eladást nem segíti elő az esőben ajtó nélküli csapatás.
Azt az ajtó nélküli verziót lehetne nyaraláskor a parton használni
Sok sikert a többi javításhoz is!
Köszi.Még finoman be kell állítani (kicsit leesik a nyitásnál) de ahhoz kasznis kell meg a hátsó sárvédőt kivágni/cserélni.
Utána fényezős meló.Bár lehet azt hanyagolom nyárig.
Na most a B oszloptól féltem hogy elment de nem úgy tünik.Úgyhogy szerintem szépen marad pénz.
ej, de szép lett!...
Remélem mindenki motorozik.Én hörcsögöltem.Még lemosom holnap meg a motoron cserélek kuplungbowdent és jön a rosszidő.
De volt,csak elbasztam a kártörténeti igazolást és nem küldtem el a biztosítónak
Hogy-hogy A0, tavaly nem volt motorod? Nekem idén 4x3414 volt, szintén K&H.
Csak furcsa volt,hogy ez ugye nagyobb motor és olcsóbb is
Ja egen.Pest mellett szerintem több.
Én is a k&h-nál vagyok Mondjuk én kis faluban lakom tehát lehet azért olcsóbb.
Asszem K&H.
Ezek a köbe és társai olcsóbbak de szívás van velük.PL apróbetűsben benne van hogy ha balesetet okozol év közben is emelhetnek.
Melyik biztosító? Én 18400-at fizetek a fazer-re A0-ban.
Ha 1 évre egyben utalom olcsóbb.
Alap A0-sra kijött nekem a 21e.
hát ha fussa egybe akkó mé ne
Ja valahogy úgy.Majd akkor megoldom a jövő évre neten..Ki szoktam fizetni egy évre és le van a gond róla.
November 1-től lehet majd nézelődni ugye?!?
Sziasztok! Tudom mennyire nem ide vágó dolog,ezért kérem akit nem érdekel,ne kövezzen meg!Előre is KÖSZÖNÖM!

Eladó 10 Amerikai Pitbull Terrier kiskutya. 5 kan és 5 szuka született, fekete-fehér és barna-fehér színekben. Október 7.-én születtek,november végén elvihetők. A kanok ára 30.000 forint, a szukák ára 25.000 forint. Hívjon bátran,megegyezünk! email: richard.horv@gmail.com, 0670/977-2687,SOPRON
még a kalkulátorok sem tudják a jövő évit.Nem véletlenül.....
Az új bizti még ki sem jött szerintem.
A helyzet az,hogy egy ideje már teljesítmény adó van........
Nonononono.
Majd kannázok.
Most ugyis az jön.
Meg az ajtócsere.
Meg a kuplungbowden csere.
Arra vagyok kiváncsi a sulyadót mikor igazítják a valós aszfaltrongálás mértékéhez ,ugyanis a motorok tengelyterhelése töredéke egy autóénak ,mégsem fizetek sokkal kevesebbet!
Azt várom a benzint mikor emelik meg csak a motorosoknak,vagy ne adjak ötleteket?