Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehonnem, a fehérhez minden megy
A szine nem megy a rohamosziszereléshez.
azt írja hitelmentes
még nem terveztem, de ha eladom ilyet szeretnék helyette és az ár felkeltette a figyelmem mindössze ennyi.
Meglehet.
Fene tudja észbentartani mit mikor változtattak.

Ez is lehet.
Az csak a K5-K6 1000-eseket érintette ha az évjáratra jól emlékszem...
Hitel is szorongathatja és akkor már jobb eladni a hitelért mint egyszerűen odaadni a banknak... ....de ez már spekuláció...
Vót valami váztörős gixxer a gixxereknél.Ebben nincs ilyesmi benne?
Lehet csak jobbra tud kanyarodni.
Ami önmagában nem gáz.
le akarod cserélni az sv-t?
annak aki szeretne egy ilyet annak biztosan.
én is így gondolkodnék... na mind1, ha érdekli csere (amit kétlek, mivel gondolom kp-t akar ha sürgős) akkor megnézem és meglátom mi a bibi....
Ha meg vagyok szorulva attól még eszem van.Ha 1,3-tól indul az átlagár belövöm 1,3-ra mert tökmindegy mit írsz ki alkudni fognak.És elpattintom 1,2-1,15-ért.
egy meglesést megérne simán...
a csodákban én sem hiszek.Szerintem sincs valami rendben.
Vagy csak megvan szorulva tényleg, és sürgősen kell neki a pénz
Csodák nincsenek.Valami bűzlik ha ennyire olcsó.Vagy a papírok közt vagy műszakilag.
Erre nem lehet mit mondani, látni kéne....lehet ennyire megszorulva a tulaj...
épp az a fura h ez az évjárat 1,3-1,6 körül megy... feltűnően kedvező ár
Ennyit bőven megér ha nincs rejtett gond(totálkár, stb.) bár ha szépen rendbehozták akkor tulajdonképp mindegy.....
simán hoznám ennyiért a helyedben:)(ha gixert nézel)
ez érdekes...majd rákérdek
én úgy tudom, hogy évente van egy ugrás a bónuszban ha legalább 9 hónapig volt kötelezője valakinek és nem okozott kárt. én az unio24-nél vagyok és itt így van. bár én nem ugrok bónuszt mert kivonatom a motort októbertől április 1-ig, tavaly is így csináltam ezért nem ugrom búnuszt de így több marad meg mint ha egy kategóriát ugranék.