Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a pont
Motornal is megerne a szlovak rendszam? Azt a 30e teljesitmeny adot kibirom. Meg inkabb jarok simsonnal, minthogy szlovak rendszamot tegyek fel
En wabardnal vagyok 12800/ev B08-ban. Teljesen jo. Tok mindegy hol a kotelezod, csak legyen. En szemely szerint az olcsobbra szavazok es nem savazok
Ha nem bírom fenntartani majd eladom és veszek valami sm-t

te se idén fizetted az első csekked, az is biztos viszont nekem előbb azt a kort előbb meg kell érni...
az biztos...simán, lóerőbe bújtatott áremelést szimatolok...a lényeg úgyis megint, a lerablás...

csak tipp: leslie38 tud segíteni szlovákrendszám ügyben, ha van akinek a fantáziáját megmozgatja
Friss jogsi, fiatal játékos.

Nekem ez volt a tavalyi váltáskor a felhozatal, erre az évre(B7):
Asszem fogunk mi még szopni az új biztosítós rendszer miatt
...
A Combino azé' tud fékezni.
Nincs mit, szerintem télen beújítok vmi hasonló matricát csak saját mintával.
Kíváncsi vagyok PS3on vajon milyen motoros játékot tól...mert értékelhető mocis game nincs rá PS2re is még a TT volt a legjobb,de az is tiszta vicc volt néhol...gixer 1000nek 6sec volt a 0-100 és 50ről hosszabb volt a fékútja mint egy villamosnak...
hát ez már az
így playstation-özni már beteg...
én filoztam ezen a karbonon és nem tudom...árba kva jó...de fene tudja hogy mutatna egy piros gépen...ha feketém lenne már hívnám a srácot (péntek este 11kor,tuti díjazná )
kössz a matricás tippet!g*ci jól néz ki, lájkolom
Az hogy lehet ?Nekem a KHnál 32500 egy évre,ráadásul az én nevemen van a gép
Színre lesz fújva,nem lesz karbon varázslat
most fizetek 32-t a köbének, aztán ez lenne jövőre 26, amit nem is bánnék.

gondoltam rákeresek online a dolgokra és azt látom, h wabard 20k/év, a többi 30k-tól felfelé...

normális nevű biztik 35-38k up.
hát nem
www.biztositok.hu

Én a K&Hnál vagyok (voltam az Rrel is) az volt nekem a legolcsóbb Mit jelent az hogy nagyon felkurták?
egy kis extra hülyeségért te sem mész a szomszédba
hogy egy kis szakmai kérdés is legyen:

mit tudtok a wabard biztosítóról?

számolgatom a biztimet és nagyon felkúrják az árakat jövőre
Téged nem lehet savazni,csak a királyvíz old...aranyember .
Komoly