Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zolinak:
Itt az igazi Triple!

http://thekneeslider.com/archi...
Csak Rád vártunk, hogy eltűnhessünk.......
Na jó ,visszaszívom! Csak azért irtam ,hogy feldobjam a fórumot és ne csak szegény ártatlan Zsét amperoljátok!
Azt hittem majd letépitek a fejemet és belesz..tok a testembe ,de inkább mindenki távol maradt. Bezzeg ha nem vagyok gépnél fél óra alatt 3 oldal telik be ,úgy érzem itt a tél.
Ja és még az olyan kollégákat is tisztelem akiknek kék villogó van a fehér motoron.. Ez kimaradt
Én meg a magam részéről tisztelek mindenkit..Tisztelem azt is aki elmegy egy seggel több száz kilómétert,felmálházva és tisztelem azt is aki a pályán veret körbe-körbe..Sőőt még vagyok annyira perverz,hogy olyanok közül is tisztelek párat akik a kévéház előtt "májerkednek" . Nálunk is vannak ilyenek és akadnak közöttük olyan arcok akik esetleg tudnak is motorozni és pár embert ki motoroznának a hajuk alól.. (Nem csak egyenesben)
Az a gép 10 éves?
Nem is néztem csak jól karbantartott 13-askának.
Bár lehet a kuplungja legalább nem csak fog ki lehet engedni is.
Na ezt aláírom!
Ja,és a ruhájukat is egy helyen vették Rossi-val!
A videón a srác ha 2-vel feljebb kapcsolna sokkal gyorsabb és lazább lenne ,de talán ezzel nem mondok ujat.
Az IGAZI motoros az ,akinek sárga 10éves 650-ese van ,gödöllő és kistarcsa között ingázik ,napi 20 km-ert motorozik!A többi mind műmádzser kirakatmotoros! A túrások meg kifejezetten magamutogatók!
Azt ismerem én is! Az ikertesód aki megnyerte a megasztárt ami egybe volt kötve a ki mit tuddal és a szépségversennyel!

Nála tanult Rossi de sose fogja utolérni!

Az a baj vele, hogy olyan gyors, h nem is látod!

Hogy is hívják? Egyszerűen "csak" Norris!?
Hát az,hogy a legtöbb jól sikerült onboard videó valójában az én munkám csak lelopták a gépemről! ! ! ! !
Meg ismerek egy fickót,aki kinőtte az ezresét és már nem a lábtartót,hanem a kormányvégsúlyt koptatja a Lepencein!
Na ez így korrekt........
Ürge a netkirály,
Sanyi a pap,
Dózer és Hzolee a punching bag,
Zsé a jóvágású kanyarvágó?

nekem van saját versenypályám.

a szüleimnél van összecsomagolva a pincében, majd jó lesz a fiamnak ha kicsit nagyobb lesz.
viszont én mindig elhiszem amit a neten olvasok bárkiről-bármiről......akkor most Veled mi az igaz?........
És ezt azért írom,mert valójában alacsony vagyok meg gyenge,nincs motorom,rövid a ...-om,nem igazán tudok érvényesülni sehol ..........DE A NETEN KIRÁLY VAGYOK! ! ! ! ! ! ! !
na bazz....ezentúl óvatosan szólok be....
Motoroztam már vele ahogy sokan mások is itt a fórumon! MI NEM A LEVEGŐBE BESZÉLÜNK!
Na igen.
Aki még nem látott engem,annak ezt szoktam írni neten keresztül:
197cm vagyok,118 Kg,hobbim a K1,egyetemet végeztem,van egy saját versenypályám Ausztráliában ahol Bayliss-el meg McCoy-jal(akik egyébként gyerekkori haverjaim) szoktam hétvégenként kergetőzni(természetesen rendszerint lenyomom őket,mert mivel az én pályám,jobban ismerem a karakterisztikáját),stb,..bla-bla-bla-bla-bla-bla........
Lecserélted a piszoárt poháralátétre?
Ki kell bélelni zsírpapírral oszt mehet bele a büdöske!
...jogos....
Akkor sóderszita.