kekmz: life iz suxxx, momentán ebből a cigányéletből futja mindenre...ha nem csinálom, akkor a vas áll a garázsban, kb. mint most, annyi különbséggel, h benyára se futná.Mind1
S gecóra vágyom pályára, csak nem jön ki jól a lépés egyelőre...
a kép érdekes, jól lent van a gyerek...ezekkel a vékony gumikkal mekkorát lehet dönteni
Az ezredessel én is el tudnám képzelni az életem, de az első dolog a kormány átalakítása lenne, mint az ex-szép sötétkéken ;)
Bár azt tuti nem olyan célokkal venném, mint a Banditot.
A távlati tervekről itt nem beszélek, pedig kéthengeres.
Nocsak!Nocsak! Sor4?
Élcelődés nélkül: Mentem egy 600as Hornettel, míg nem volt még meg a Bandit, és meggyőző. Bár régebbi típus, sztem te újabbat akarsz majd. Az még karbis, és hát felső tartományban megindult mint az őrült. A Bandit ahhoz képest nyugodt középkorú üzletember.
Az új hornetek nekem nem tetszenek.
hát ja volt erről egy vicces sztori a totalcaron...a lényege:
Srác a superbet árulta fél évig X áron,330ezer kmmel (Bécsbe járt ki és vissza hetente nem tudom hányszor)...nem vitték el.Elvitte 50ezerért átírták a kmet 115ezerre,felrakta X+300,000ftért...1hétre rá elvitték,alku után X+200,000ért...
Hát vissza kell tekerni,a magyar ember ahhoz van szokva...egyik haverom ismerősének használtautó telepe van,mutatott egy BMWt ami németből jött be, 80ezer km van benne...már...a dojcsoknál még 200++ virított az órájába.És ez nem egyedi eset.Péter hogy adta el a 100+-os svt?
Szeretem a gépet.Sosem bántam meg a vételét.De sajnos ahogy gyűlnek benne a KM-ek a piac diktálja hogy eladni míg adnak érte pénzt.
Most lépett be a 21. x be.Jövőre még 12e-ret beleteszek akkor minimum 33e és a piac a kevés Km-t díjazza.
Ha várok még vele hiába egy szem gond nincs vele (na jóhogy rohaggyon meg állandóan tolom) nem akarják megvenni mert sok a km.
Mindenki menekülne el,Roli mindent néz,Zoli is elakarja adni,néha az jön le hogy csupa kompromisszumból SVznek.Én meg pont azért vettem SVt mert ez volt az egyetlen típus ami bejött a nagygépek közül.(naked nem játszott,600asnál nagyobbat nem akartam,speedet se,az fz6 meg nem bejövős)
S gecóra vágyom pályára, csak nem jön ki jól a lépés egyelőre...
a kép érdekes, jól lent van a gyerek...ezekkel a vékony gumikkal mekkorát lehet dönteni