Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kekmz: life iz suxxx, momentán ebből a cigányéletből futja mindenre...ha nem csinálom, akkor a vas áll a garázsban, kb. mint most, annyi különbséggel, h benyára se futná.Mind1

S gecóra vágyom pályára, csak nem jön ki jól a lépés egyelőre...

a kép érdekes, jól lent van a gyerek...ezekkel a vékony gumikkal mekkorát lehet dönteni
Nem rossz bár az sv után kicsit gyengének éreztem.A 650-es után nem tudom milyen lenne..
köszi h belinkelted, nagyon jó mocik
köszi! megkaptam
Ha az enyemre gondolsz, lesz az meg szep , csak most a sminkje kicsit szetcsuszott
Az ezredessel én is el tudnám képzelni az életem, de az első dolog a kormány átalakítása lenne, mint az ex-szép sötétkéken ;)
Bár azt tuti nem olyan célokkal venném, mint a Banditot.
A távlati tervekről itt nem beszélek, pedig kéthengeres.
Az csak nektek profiknak való.Én amatőr és ványadt vagyok a goromba v2-khöz.
Esetleg ha megveszem?
SV1000, ennyi . Legalabb csereszabatos a doboztartod, stb...
Az Nálad nem is fog elmúlni.......
Új hornet.És csak tetszik nem azt mondom hogy megveszem.Most még tart a sorrhárom/gülüszem bolondéria.
Nocsak!Nocsak! Sor4?
Élcelődés nélkül: Mentem egy 600as Hornettel, míg nem volt még meg a Bandit, és meggyőző. Bár régebbi típus, sztem te újabbat akarsz majd. Az még karbis, és hát felső tartományban megindult mint az őrült. A Bandit ahhoz képest nyugodt középkorú üzletember.
Az új hornetek nekem nem tetszenek.
Írj az adatlapomon található mailre :)
Hi TL1000 R - hez kellene valami jóárasított láncszett.Ha valaki tud ne tartsa magába . Köszi
Na jó bizgatják a csőrömet az erősebb nakedek.
Viszont ez csak terv.
Pénzügy nagy úr.
megvan oldva.
hát ja volt erről egy vicces sztori a totalcaron...a lényege:
Srác a superbet árulta fél évig X áron,330ezer kmmel (Bécsbe járt ki és vissza hetente nem tudom hányszor)...nem vitték el.Elvitte 50ezerért átírták a kmet 115ezerre,felrakta X+300,000ftért...1hétre rá elvitték,alku után X+200,000ért...
Bár van egy 14e Km-es panelem tartalékban.
Neki szerencséje volt.
Ja sajnos itt ez megy nalunk. De ha egyszer erre van kereslet....
Hát vissza kell tekerni,a magyar ember ahhoz van szokva...egyik haverom ismerősének használtautó telepe van,mutatott egy BMWt ami németből jött be, 80ezer km van benne...már...a dojcsoknál még 200++ virított az órájába.És ez nem egyedi eset.Péter hogy adta el a 100+-os svt?
Szeretem a gépet.Sosem bántam meg a vételét.De sajnos ahogy gyűlnek benne a KM-ek a piac diktálja hogy eladni míg adnak érte pénzt.
Most lépett be a 21. x be.Jövőre még 12e-ret beleteszek akkor minimum 33e és a piac a kevés Km-t díjazza.
Ha várok még vele hiába egy szem gond nincs vele (na jóhogy rohaggyon meg állandóan tolom) nem akarják megvenni mert sok a km.
Mindenki menekülne el,Roli mindent néz,Zoli is elakarja adni,néha az jön le hogy csupa kompromisszumból SVznek.Én meg pont azért vettem SVt mert ez volt az egyetlen típus ami bejött a nagygépek közül.(naked nem játszott,600asnál nagyobbat nem akartam,speedet se,az fz6 meg nem bejövős)
Bud-nak! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

http://www.sportmotor.hu/motor...
Esseérteni.