Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merre laksz?
Haver odavitte a CBR-t fényvisszaverős gumival ,fénylett a drót rendesen,de átment
szerencséd van hogy csak 300 métert kellett tolnod
Basszus.
Nagy arcal integetek Lacinak beállok a lámpánál elsőtnek erre paff..............elszakad a kuplungbowdenem.
Hát ilyen nincs.
300 métert toltam haza.
Eddig birta az S-es megfeszítve.
Sebaly mivel univerális és előrelátó vagyok szombaton feldugom neki a vatta új N-erst amit 3 hónapja dobálok a polcon.
Amúgy tényleg kéne ropira törhető pályagép.
Bár mág aszalom ezt is januárig hátha lemegy az ára.
Kasznizástól függ mennyim marad.
Vasárnaptól is függ...................
Zsámbékon tuti átmegy
Környéki hangoskodók is oda viszik.

Én speciel Szűkítővel Pomázra a központba
és bárki írhat bármiről,lehet az SV,vagy akár SV S, de még az SV N is belefér
Itt univerzális emberek vannak,mint az SV
pályagépet akar
megszállta valami...mióta alázta a gixerest nem lehet bírni vele...
Minek?
Van most egy vizsgás papíros régi(tényleg) 750-es gixer némi átépítéssel és 2 kiló körül kér érte a csóka....állítólag mükszik, a hétvégén messzebb is volt vele, de nem láttam a gépet csak azt tudom, hogy meg van szorulva és gyorsan el akarja adni...
elég drága
Köszi a segítséget!
2009 márciusban még kellett utána most januárban változott.Majd ha megint kell újra nekifutok a dolognak.Talán jövőre.
Csak azért bátorkodtam mert SV650-ről van szó :)
Megvan a műszakija olaszul, van kétnyelvű adásvételim, meg még egy kibocsátó papír vagy mi(ez nem kell sehova ha minden igaz).
Akitől vettem az olaszból hozza be az összes motort, és azt mondta hogy nem kell eredet vizsga külföldről behozott motorra.
A többi oké.
Köszi!
Polihisztor vagyok.
akkor mégis tudnak itt is...
Eredetvizsga ha van még műszaki,biztosítás esetleg fordítva majd regadó vámhivatalban és okmányiroda meg a rendszámszerelés.
Szerintem itt: http://www.sportmotor.hu/motor... többet tudnak segíteni ezügyben, de ha sv-s gondod van akkor meg itt...
Sziasztok!
Külföldről behozott motor esetén. Mi a sorrend ha forgalomba akarok helyezni? Gondolok ezekre: Reg adó, biztosítás, műszaki, eredetvizsgálat, a legvégén gondolom mindenképp az okmányiroda van. Illetve kell-e eredetvizsgálat ebben az esetben?

Köszönöm!
igazad van, nem sokat....kb így volt:
-brúú-brrrúú......Jó napot, merre van a vizsgasor?
-magának?-fülel a portás-semerre, na ott a kijárat......
Aprilisban nekem is jelenesem lesz muszaki vizsgan . Mondjuk nekem csak a dobok lehetnek vita targyai. Bar van hozza E betu, meg tompito cso, viszont papir nincs. A papirral mennyire foglalkoznak vizsgan?
Höhö.Sokat nem.Be sem engedték.