Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott a pont...

Zoli, kinek a pap kinek a lánya , ha neked úgy kényelmes, ne változtass rajta, bárki bármit mond...
nopara-az illik a belevau-t némi érvekkel alátámasztani, különben súlytalan marad...

Laller: mea culpa, átsiklottam felette.Visszalapoztam, tényleg mondtad.Sajna a meló miatt nem lehetséges, egyelőre.De dolgozom az ügyön...
nem azok akik kurv@ jól tolják?
többek között ezért is ültem SVre és nem R6ra (vagy gixire)
Rókás ruhát csak a sznobok viselnek!
tapasztalt az lehet,de nem vagyok kanyar vadász Még a TZRrel anno hülyén mentem,aztán átgondoltam a dolgokat és rájöttem hogy utcán maximálisan hülye az aki határon megy.Aztán úgy elpuhultam,hogy még egy rókás ruha se jönne rám,nem hogy a "kanyarvadász" cím
Nekem csúszkált először, főleg akkor lehetett érezni, ha kifordultam valahonnan és ráadtam a tüzet, mondjuk ez most is elő tud fordulni.
Akkor te pont olyan tapasztalt kanyarvadász vagy mint mondjuk Zsé mester.
Én csak 1,5 éve megyek egyáltalán váltós motorral.
Nemérteni ilyen dolgokat.
Meg persze a fehér bőrruhát de ez más történet.
ráadásúl ha spiccel az ember a motor hátulját is jobban érezni...vagyis én jobban érzem.(vagy csak így szoktam meg,már 4,5éve így tolom:D)
Hát izé augusztus 20.-a előtt felkerült sándoréktól kijöttem a hajam tartott kicsit billegtem mert ez nem csücskös úthenger volt de csúszni nem csúszott.
Vagy vizes csiszolóvászon!
Jah!
Ürge a legjobb példa!
nem szerettek várni, respectálom...lehet nem kerülök haza november közepe előtt (csajt kiviszem a milánói mocc kiállításra fapadossal )
első párszáz km alatt lekopik...nekem ilyen szar csak az R-en volt (azon volt új gumi),és tényleg csúszott,de csak 1-2 lepence körig
Nincs rajta ilyen cucc.
Vagy nekem már leszedték.
amcsiban állítólag így kezdik a zsír új gumikkal...nem a MENŐ faktor miatt,hanem így szedik le azt a "csúszós" réteget róla
meg az 1000res gixxer az a menő
lepereg,mert víztaszítós cordurába jár .
Nem attól fog valaki jól motorozni hogy nincs majré csíkja,ez így van Na meg attól még lehet vki gyors,meg tolhatja jól hogy van majré csíkja
Hát akkor ezt buktam
Ok....
Valaki mondta emelő,1-es,két féltégla és pár perc kell hozzá.
Nos nyugodtan.Tökéletesen igazad van.
Bár róla lepereg minden így felesleges.
Pedig az a menő ha nincs...