Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tomtechre rá lehet kérdezni.
Nomeg egy kis kézügyességgel vagy egy gépműhelyes ismretséggel ilyet bármikor lehet készíttetni.Ez olcsóbb mint a komplett szett.
Már többször beraktam.Ha valakinek kedve támad rá.
Szerintem K5 elottit (ezust vazas korszak) kell nezned, mert K5-tol egyforma. Amugy letezenek allithato labtartok, mondjuk eleg huzos aron...
Szerintem nem fog pályázni.
Szerintem azt már ne eröltesd idén,elég hideg az aszfalt.
15 fokban egyszer letettem a lábtartót Kékesen,de necces volt.
Inkább menj ki pályára majd jó időben,egész más,Kecsón a 195-ös gumim széleit (OK,az vágott slick,de 6 éves) szétégettem,a fékpedál hátrahajlott,és közben nem kellett azon parázni,mikor jön szemben valaki a sávomban,vagy mikor lesz kavics az úton.
És a pályán vannak játszótársak is
Térdet cserélj inkább.Kifizetődőbb mert avval a járás is jobb lesz nem csak a motoron ülés.
Túrakormányt nem akarok, bejön nekem ez a lájtosan hasalós "kéz nem széttárva" póz.
Viszont a jobb térdem sajnos 2 óra után fáj és ennek talán az lenne a megoldása ha a lábtartó lejjebb kerülne.
Megnéztem és csak bizonyos modelleknél van eltérés. Az újabbakban már nincs.
Viszont akkor a következő kérdés adja magát: felmegy-e mondjuk a K5N lábtartója a "frissebbekre"? Feltételezem, hogy igen.
én is úgy tudom, hogy eltér az üléspozíció.
láttam olyan ábrát, ahol az ülés-kormány-lábtartó háromszög be volt rajzolva és egymásra fektetve. az ülés ugyanott van, a kormány meg perszehogy máshol. Viszont a háromszög harmadik csúcsa, azaz a lábtartó tényleg nem ugyanott van.
itt valoban nincs kulonbseg, de amiket lentebb linkeltem ott van. Ezek szerint csak K5 elott volt elteres
Ha ebből ti valamit észrevesztek én dombon ülő fűcsomó leszek.
Viszont azt már most mondom, hogy az évjáratok közt van eltérés!
Legegyszerubb, ha google-ban rakeresel N-es es S-es kepekre. Gyari fotokon altalaban ugyanabban a pozicioban fotozzak a ket tipust, latszik a kulonbseg a labtarto helyzeteben.
Nem találtam ide vonatkozó részt :(
Valakinek akinek van egy S-e, megmérné nekem a lábtartó "főbb méreteit"?
Gondolom a felfogatási pontok ugyanazok, mint N-nél csak esetleg más a formája a konzolnak.
Emlékeim szerint van az üléspozíció miatt.

SVmedia fórum
Ehh.
hoznék én mindenkinek, de büntetik
Még eringről is maradt nemhogy közúton.
Pdig ott szinte minden kanyarban leért a pacskerem.
Hmm... Beszéljünk még addig!
En se latom sok ertelmet...hogy oszinte legyek en addig meg se neztem, hogy van-e nekem ilyen, mig itt valaki nem hozta fel . Hat volt, mikor megneztem . De annyira nem izgat, igy is ugy is elvezem a motorozast. Amugy 577-en majdnem eltunt teljesen... de ott sem az volt a cel....
Inkább ne pls, még egy közös évad zárót kellene menni azért
És 99% ban irgalmatlan nagy borulás lesz a vége.
vállalom a véleményem: én majomkodásnak tartom _közúton_ ezzel foglalkozni.
majrécsík?Annyit tudok róla,hogy itthon közúton nehéz eltüntetni
Srácok az S és az N lábtartó konzolja különbözik valamiben? Kompatibilisak esetleg?