Tomtechre rá lehet kérdezni.
Nomeg egy kis kézügyességgel vagy egy gépműhelyes ismretséggel ilyet bármikor lehet készíttetni.Ez olcsóbb mint a komplett szett.
Már többször beraktam.Ha valakinek kedve támad rá.
Szerintem azt már ne eröltesd idén,elég hideg az aszfalt.
15 fokban egyszer letettem a lábtartót Kékesen,de necces volt.
Inkább menj ki pályára majd jó időben,egész más,Kecsón a 195-ös gumim széleit (OK,az vágott slick,de 6 éves) szétégettem,a fékpedál hátrahajlott,és közben nem kellett azon parázni,mikor jön szemben valaki a sávomban,vagy mikor lesz kavics az úton.
És a pályán vannak játszótársak is
Túrakormányt nem akarok, bejön nekem ez a lájtosan hasalós "kéz nem széttárva" póz.
Viszont a jobb térdem sajnos 2 óra után fáj és ennek talán az lenne a megoldása ha a lábtartó lejjebb kerülne.
Megnéztem és csak bizonyos modelleknél van eltérés. Az újabbakban már nincs.
Viszont akkor a következő kérdés adja magát: felmegy-e mondjuk a K5N lábtartója a "frissebbekre"? Feltételezem, hogy igen.
én is úgy tudom, hogy eltér az üléspozíció.
láttam olyan ábrát, ahol az ülés-kormány-lábtartó háromszög be volt rajzolva és egymásra fektetve. az ülés ugyanott van, a kormány meg perszehogy máshol. Viszont a háromszög harmadik csúcsa, azaz a lábtartó tényleg nem ugyanott van.
Legegyszerubb, ha google-ban rakeresel N-es es S-es kepekre. Gyari fotokon altalaban ugyanabban a pozicioban fotozzak a ket tipust, latszik a kulonbseg a labtarto helyzeteben.
Nem találtam ide vonatkozó részt :(
Valakinek akinek van egy S-e, megmérné nekem a lábtartó "főbb méreteit"?
Gondolom a felfogatási pontok ugyanazok, mint N-nél csak esetleg más a formája a konzolnak.
En se latom sok ertelmet...hogy oszinte legyek en addig meg se neztem, hogy van-e nekem ilyen, mig itt valaki nem hozta fel . Hat volt, mikor megneztem . De annyira nem izgat, igy is ugy is elvezem a motorozast. Amugy 577-en majdnem eltunt teljesen... de ott sem az volt a cel....
Nomeg egy kis kézügyességgel vagy egy gépműhelyes ismretséggel ilyet bármikor lehet készíttetni.Ez olcsóbb mint a komplett szett.
Már többször beraktam.Ha valakinek kedve támad rá.