Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rinyacsík, majrécsík... van emelőd? fogj egy 300-as papírt azt' adj neki.
vasárnap?....megyek visegrád felé....
A tied azért nem szitál mert lassú tempónál egyszerűen az előfutás miatt nem tud!

De mikor 2. ba felváltva rakod le az első kerekét akkor azért már csapkodhat! Ha pedig 220+ nál fogsz meg egy kis úthibát akkor is!

Ja Te még nem mentél annyival!
ez jogos, de nem volt ennyi eszem...
ennyi erővel megvehetted volna a busát olcsóbban, a különbözetet elittuk volna és leszereltük volna róla a plexit
Amma tenyleg nem mindegy.
Na mentem keszulni.
Viszem a kocsi markaszervizbe.Biztositonak nem eleg a sajat karszakertoje kell szamlas arajanlat is.
Hat adok en neki.
Nagyobb osszek lesz mint amit er a kocsi.
szerintem de, azért nem mindegy, hogy mikor lenézek az órára mert már nem bírom a szelet 220-at mutat vagy 300-at és még akkor is csak azért nézek le mert elbóbiskolok...
Ott a pont.
Bar nem sikerult valami fenyesen ez az erv.
mikor a békát vettem busát olcsóbban vehettem volna, de épp a szélvédelem hiánya miatt választottam a békát mert az elég jó visszatartó hatást biztosít a száguldozás ellen..... .......
Meg nem.Majd ha oregebb leszek.
Ki kéne próbálnod, hogy megye-e. Meg hogy vág-e a szél.
Me az nem megy 130-al?
Vegyetek túramotort!
Ezt mondom.
Eloszor engem tol a szel ettol kevesbb a suly elol majd ha tovabb huzom elkezd finoman kigyozni.
De felesleges ennyire huzni.
Torvenyellenes.
130 a maximalis megengedett sebesseg es mi tiszteljuk a torvenyeket.
Annyira szerintem ne forszirozd azt a csikot...foleg ilyen huvos idoben. Jobb egy kis majrecsik, mint egy korhaz+totalkar combo
amúgy ezt bújkálást mond a motogp meg man TT pilótáknak...

debiztos, h ők is puhányak
ennyi

amúgy, akkor leszek mester, ha eltűnik a rinyacsík, mint zombinak...még van hátra bő fél centi...a hó beállta előtt megpróbálom eltűntetni, vagy sikerül, vagy megy a szerelőhöz a vas, megint
pont ez a lényeg, nem a kereket pofozgatja jobbra balra a szél, hanem téged. ha bebújsz az idom mögé, megszűnik ez a hatás, stabilabb lesz a gép, csendes és nyugodt lesz minden
a szántói embör, az buckalakó...én meg nem ott lakom, szóval nyasgem...

btw, ha eccer késésben voltunk...na, aki 8 órában itthon dolgozik, ezt persze el sem tudja képzelni...
köszi a megtisztelő kitüntetést, de még nem érdemlem meg, van még mit tanulnom mester

a 140e az annyi pontosan, blokkok alapján.
nemtom, sosem próbáltam, de nem is vágyom rá...

szerintem 200 felett kezdődik az élet
Kint szokta hagyni az út szélén
Mi ez a motor?Onjaro?
Buckalako.
Ja,szoktam,meg az SVjét is.Igaz a motort sűrűbben