Amma tenyleg nem mindegy.
Na mentem keszulni.
Viszem a kocsi markaszervizbe.Biztositonak nem eleg a sajat karszakertoje kell szamlas arajanlat is.
Hat adok en neki.
Nagyobb osszek lesz mint amit er a kocsi.
szerintem de, azért nem mindegy, hogy mikor lenézek az órára mert már nem bírom a szelet 220-at mutat vagy 300-at és még akkor is csak azért nézek le mert elbóbiskolok...
mikor a békát vettem busát olcsóbban vehettem volna, de épp a szélvédelem hiánya miatt választottam a békát mert az elég jó visszatartó hatást biztosít a száguldozás ellen..... .......
Ezt mondom.
Eloszor engem tol a szel ettol kevesbb a suly elol majd ha tovabb huzom elkezd finoman kigyozni.
De felesleges ennyire huzni.
Torvenyellenes.
130 a maximalis megengedett sebesseg es mi tiszteljuk a torvenyeket.
amúgy, akkor leszek mester, ha eltűnik a rinyacsík, mint zombinak...még van hátra bő fél centi...a hó beállta előtt megpróbálom eltűntetni, vagy sikerül, vagy megy a szerelőhöz a vas, megint
pont ez a lényeg, nem a kereket pofozgatja jobbra balra a szél, hanem téged. ha bebújsz az idom mögé, megszűnik ez a hatás, stabilabb lesz a gép, csendes és nyugodt lesz minden
De mikor 2. ba felváltva rakod le az első kerekét akkor azért már csapkodhat! Ha pedig 220+ nál fogsz meg egy kis úthibát akkor is!
Ja Te még nem mentél annyival!
Na mentem keszulni.
Viszem a kocsi markaszervizbe.Biztositonak nem eleg a sajat karszakertoje kell szamlas arajanlat is.
Hat adok en neki.
Nagyobb osszek lesz mint amit er a kocsi.
Bar nem sikerult valami fenyesen ez az erv.
Eloszor engem tol a szel ettol kevesbb a suly elol majd ha tovabb huzom elkezd finoman kigyozni.
De felesleges ennyire huzni.
Torvenyellenes.
130 a maximalis megengedett sebesseg es mi tiszteljuk a torvenyeket.
debiztos, h ők is puhányak
amúgy, akkor leszek mester, ha eltűnik a rinyacsík, mint zombinak...még van hátra bő fél centi...a hó beállta előtt megpróbálom eltűntetni, vagy sikerül, vagy megy a szerelőhöz a vas, megint
btw, ha eccer késésben voltunk...na, aki 8 órában itthon dolgozik, ezt persze el sem tudja képzelni...
a 140e az annyi pontosan, blokkok alapján.
szerintem 200 felett kezdődik az élet