Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem TZRen nem volt egyáltalán,de a 25ösön se volt sok (2-3mili)...na az svn lesz
én most ajánlottam neki egy pályanapot Szlovákiában ami tegnap volt, arra nem reagált
Hát a munkája olyan hogy nyáron elvétve van itthon.És akkor is rohan.
Novembertől-márciusig meg nem sok pálya van nyitva.
Te biztos tudsz valamit,amit én nem.Szóval?
Elbaszták, ennyi.
amúgy mikor én rendeltem alvázszám alapján nézték h hanyas évjárat a motor (nekem K3S) és úgy rendelték a cuccot... szal elvileg egyértelműnek kell lenni alváz szám alapján milyen alkatrész kella gépedhez...nekik 2 perc megnézni
Na ja.A 27G00-ást kaptál én meg a 21E00-ást írtam.
csinálhatnál egy vidit, ahol 299-el hasítasz

amúgy: K3-K4: 34983-21E00
K5-K6-K7: 34983-27G00

forrás: www.babbittsonline.com
Hát az SVmedia microfilmes alkatrész katalógusa szerint ez kell hozzá.
Na meg pár másik szerint is.2003-tól csak ezen a cikkszámon hozzák a mágnesjeladót.
Médián válaszoltam neked a megoldással.
Szia! én K4-es Sv 650 s-hez rendeltem kilométerjeladó rotort,és amit adtak duplaannyi sebességet mutat (34983-27G00),felhívtam őket reklamálni,hogy nem jó,erre azt felelték hogy 2003-tól ugyanaz a jeladó rotor van az SV ben. Vagy mégsem? Válaszod előre is köszönöm
ne aggódj nekem a csizma 47
Megköszönném. Bár a 2000-es nekem "gyanús", mert annak mintha egész más formája lenne még.
De azért tegyünk egy próbát.
Nekem van 2000-hez,csavartávolság jó ,a többit nem tudom . Ha kell lemérem a háromszöget!
Felemeltem a hülye lábfejem és befordítottam.
Nem vagyok gyakorlott kvázi "kanyarvadász pályaorientalisz" alfaj így nem tom az etikettet.
Csak túrázgattam azon az üres aszfalcsíkon.
Csodáloztam is hogy mindíg ugyanoda jutok és nem jön szebe senki.
És tényleg 46-os feltűnően hosszú a pacsker de majd reszelek belőle.
én legyalultam a fékpedált 2000 és a gsx-r-é teljesen jó rá.pedál konzollal együtt.
a pacsker nem számit, pályán nem a sarkadat kell a lábtartóba akasztani és lógatni a 46-os csizmádat, hanem spiccen kell állni a lábtartón.
A 2003-as gyári S-es lábtartó viszont tényleg más. Nincs ugyan lejjebb, de előrébb van.
Nincs valakinek ilyen eladó/kölcsönbeadó egy próba erejéig?
Van itt minden kerem, csak penz legyen
itt is egy, de ez is gyenge 100 font :)
http://www.sportouring.com/par...
Még szerencse, hogy ilyen olcsó.
Danger webáruházában megveszed és huhh bevillant.Fordítva teszed fel.
Lefelé fog állni.
Köszi.
Sajna barkácsolás kiesik. Valami utángyártott kellene, de olyan, ami LEFELÉ állítható és nem felfelé.