Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,többnyire én is.Máshol csak akkor,ha az ország más részén járok,de az mostanában ritka.
Á, akkor a SUCKnál sokat szoktam tankolni (most már e85-t is).
A Dalost még nem láttam...
Dalos a Ford Solymár mellett. (Vasút útról elérhető)
A Suck meg Szentiván Solymár felőli vége a Slötyi vagy ha úgy tetszik Tűzoltosággal majdnem szemben.
Ezek a kutak PONTOSAN hol vannak? Nekem jól útba esik mindkettő.
98'-ban 13 veszprém megyei mol kút bukott meg a mennyiségi csalással(benne voltak tv, újság stb.) és utána jött az új rendszer, de a többieknél sajnos csak egy omh hitelesítés van és aki járt már laborban az tudja mi megy ott.......
én is OMV-hez járok, mert oda van céges kártya, eddig nem nagyon volt rossz tapasztalatom velük. Agip-nál már volt olyan, hogy éppenhogy felvillant a sárga lámpa a motoron és sikerült belenyomni 16 litert, azóta se mentem feléjük
Nem véletlenül jár sok kamionos az osan kutakra tankolni.....nekem volt, hogy 1 tankolásnál 60l-rel vertek át és hiába panaszkodtam......400l-es tankba szó nélkül belecsurgott 460 úgy, hogy a kocsi még járt.......és nincs légrés és stb mert hordó tank volt....
Pedig szerintem nincs baj Mollal, lehet, hogy kifogtál valami gyengébb eresztést.
Mindegyik cégnek vannak simlisebb kútjai a kelleténél.
Shell V-power raccsinggal a legjobb a fogyi.
az omh-s vagyon meggyőzve illetve eleve ők adják el az állító kütyüt és ahol fizetnek ott csak a kút vezetőjén múlik a %-os csalás mértéke... ....ezt a mol2000-es kutakon és az osannál nem tudják megtenni, előbbi mert minden feltöltés és kiadás automatikusan megy a központi szerverre is, utóbbi mert az áruház vezetője nem tud kivenni a kasszából és hát neki ez nem is nagy pénz, sokkal tisztább a beszállítóktól elfogadni(ilyen is volt a praxisban)
Jó hát én 1 kútnál tankolok,szal még más omvnél se szoktam...kivéve külföldön,de hát ott Sima 95östől úgy megy a gép mintha nem is tudom mi lenne vele,és nem eszik semmit...
Felesleges ezen törpölni.Lehúznak mindenhol.
Eredetileg az ÖMV kutak is össze voltak kötve a Bécsi központtal és addig igen jó fogy. értékek jöttek ki, de mióta meglelték a trükk lehetőségét már ott sem a régi, persze mindig vannak becsületesebb kút tulajdonosok csak hát nehéz ellenállni a nagy lének és a lebukás szinte nulla...
mesélj:)Úgyse tudjuk kiről van szó
a trükk más, még a kúton dolgozó alkalmazott sem tud róla......ők mással húznask le, volt olyan kollégám aki előtte 3 kúton si melózótt és egy akinek a mai napig van pár agip és amíg beszéltünk akkor még mondott pár dolgot....
En gazolajozok a kocsiba, es az occso kutaknal mindig tobbre jon ki a fogyasztas...pedig a kocsi meri . Es ez mar a masodik auto, aminel tapasztalom. Benzinnel nem vettem eszre kulonbseget a motorral...
Nem is nagyon tud sem vizezéssel trükközni meg mutogatással abból a bodegából a pénztáros.
Má osannál.
Hogy a tanker sofőrje tud e azt passz.
én itt a szentendrei omvnél szoktam tankolni,és bejön.Motornál ugye marad a számolgatás,de az autó decire annyit eszik mint amennyit ki ír:D
pedig a mol2000-es kutak és az osanosok azok ahol nem csalnak a mennyiséggel....amióta a tecso magyar vezetői átadták a shellnek azóta ott is nőtt a fogyasztás...
Vidéken,határ mellett,és nagy olcsó kutas hálózatok melett (Tesco,madaras tesco stb) még a nagyok melett is olcsóbb jellenzően 3-5 forintal drágább mint az adott nagyon olcsó de bonusz kártyákkal még lejjebb megy Pl az Agip itt melettünk de a MOL is nem mehet nagyon a madaras tesco fölé mert nem élhet meg.De pesten,autópályán simán 340 körül adják vagy még drágábban.
Csak versenytárs kell.
En is feljegyzek minden tankolast, sot minden koltseget, ami felmerul (nem csak motorral kapcsolatban). Igy tok jol latszik hol folyik el a penz . www.buxfer.com, ha valaki tud angolul tok jo kis rendszer.
a molt én is kerülöm,mert szar...
Én 1x tankoltam móóól kútnál a hiperszuper benzint. na attól ment úgy a gép mint a Dalos(TOTAL) sima 95-ösével... Volt hogy Molnál 95-öst tankoltam és érezhetően gyenge volt a gép... akkor megfogadtam hogy a MOL-t kerülöm! a Racsing benzin is csak azért került bele mert messze voltam itthonról és az az 1 kút volt.
Én OMVnél szoktam tankolni...most shell volt benne (nem akartam tolni) és többet is evett...
Motoros tankolás nem a legolcsóbb és lakóhely szerinti szokik lenni hanem hol rájön az emberre.
Esetleg még akkorsem.
És most a Suck-nál van E85 nem kell messzire menni ha keverni akarom