Solymár Dalos (TOTAL) kút, 326/L ha jól rémlik a mostani ár. Pilisszentiván SUCK (MOL de a jobbik)kút! 330 talán. nem tudom.
Mindig is 3-5 forinttal olcsóbb bárminél! És jó az üzemanyag is!
Már lassan megkérdem a Dalos kútnál hogy van-e törzsvársárlói kártya
Nos én erre azt tudom mondani hogy azon kívül hogy lassú és büdös, azon kívül csak a metrón kell lukasztani! Megéri! De ha időben akarsz odaérni valahova akkor nem választom. Idén volt 1 kis melóm pesten BMV-ztem... olyan jó volt. de nem hiányzik
Én meg se merem számolni...
12-13 kilóméter az idén...
na jó még is
13e/300km=43.3
43* átlag 4500= Húúba+! 193500.
Betyáros!
És ebbe nincs benne a 2 gumi, olajcsere, sisak, kesztyű, csimma, és még a fene tudja mit vettem idén.
a,
Kurva sok időd van melózzá inkább mert a tétlenségbe is be lehet golyózni.(már látom a jeleket)
b,
Jól fogyaszt a gép kicsit rá kéne kapcsolni ez így túl túrás tempó mit szól hozzá ZSé.
Így nem lesz belőled "kanyarvadász"
unalmas perceimben összeadogattam az idén gyüjtött tankolási cetliket, idén 140eFt ment le a gép torkán (minimum mert nincs meg összes szerintem), és mentem vele 6500km-t összesen...
Sziasztok! Eladó egy 16 literes Givi tanktáska, 2szer volt a motoromon! 17000 az új ára,én odaadom 14000 forintért. Ha érdekel,irj vagy hívj,megegyezünk! 0670/977-26-87, email:richard.horv@gmail.com http://www.bigbikeshop.hu/term...
Sima liba ez nem a normál módon mér hanem széria hozzá egy teleszkópra rögzíthető érzékelő.Jobbára a fék csvarja meg a féktárcsacsavart egyet ki kell cserélni a hozzá adott csavarra ami mágneses összelőni a megfelő távolsághoz ás már csak a kerékátmérőt pötyögöd be ost kísz is van.
Sziasztok!
Nem rég volt 1 olyan gondom, hogy nem ért a kmórám...
Leszartam, gondoltam majd jövőre megcsináltatom.
Akksit cseréltem és csodák csodájára megmozdult.
De a következő indításnál már nem...majd újra,
és most megint nem.
Mi lehet a baja? :S
Tedd a levesbe azt a dögnagy kijelzőt felszórsz egy ilyen csinit és nincs gáz.A régiben legalább nem gyűlnek a KM-ek.Ha okosabb lettem volna én sem veszek gyári bontottat.
Mindig is 3-5 forinttal olcsóbb bárminél! És jó az üzemanyag is!
Már lassan megkérdem a Dalos kútnál hogy van-e törzsvársárlói kártya
Izgi az is.
12-13 kilóméter az idén...
na jó még is
13e/300km=43.3
43* átlag 4500= Húúba+! 193500.
Betyáros!
És ebbe nincs benne a 2 gumi, olajcsere, sisak, kesztyű, csimma, és még a fene tudja mit vettem idén.
Kurva sok időd van melózzá inkább mert a tétlenségbe is be lehet golyózni.(már látom a jeleket)
b,
Jól fogyaszt a gép kicsit rá kéne kapcsolni ez így túl túrás tempó mit szól hozzá ZSé.
Így nem lesz belőled "kanyarvadász"
http://www.bigbikeshop.hu/term...
Nem rég volt 1 olyan gondom, hogy nem ért a kmórám...
Leszartam, gondoltam majd jövőre megcsináltatom.
Akksit cseréltem és csodák csodájára megmozdult.
De a következő indításnál már nem...majd újra,
és most megint nem.
Mi lehet a baja? :S