hobbiból is át lehet építeni, nekem is tetszik a gsr- vagy fz-szerű lampion. Én az ilyen feltételezések miatt minden alkatrészt elrakok... mert ugye miket is cseréltem... fékkarok, kormány, nem olyan évjáratú index - AJAJ! :-) Bajban leszek ha el akarom adni.
hézag az ülés alatt , amúgy tényleg elég durván le lehetett bontva a gép, nagyon sok minden volt cserélve, de végülis így képen nem néz ki rosszul, még a lámpa sem rossz szerintem.
viszont alapból az 1000 futóműve nem olyan szar szerintem, teljesen állítható elől-hátul, nem értem miért fikázzák sokan.
pont azon gondolkoztam, hogy ami általában tuning címszóval felkerül a 650-re, az nagyrész megvan az 1000-en gyárilag
Talán az idomosoknál nem jelentkezik annyira a szitálás ,nagyobb teher van az elején ,nem könyül el gyorsításkor. Nekem le is van engedve a teló ,ezért csökkent az utánfutásom ,ami mégjobban felerősítené a jelenséget. Eddig nem tapasztaltam durva beszitálást : megspóroltam egy kormánygátlót azzal hogy idomos a gép!
viszont alapból az 1000 futóműve nem olyan szar szerintem, teljesen állítható elől-hátul, nem értem miért fikázzák sokan.
pont azon gondolkoztam, hogy ami általában tuning címszóval felkerül a 650-re, az nagyrész megvan az 1000-en gyárilag
Szerinted hobbiból épülnek át? amúgy meg a GaySR lámpa elég "FOSCSI"!
sv