Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rontja el a bringát....
Meg ez is bár ez is ülés alatti Mondjuk nekem furcsa ízlésem van a kipufogó témában mint azt egy okos embertől már megtudtam
seggrakéta
Nemtom,nekem ez adja
kormánylengéscsillapító mennyire létszükséglet erre a gépre?
Ha a fullgasnak írtál ők biztos írnak az tuti.Ha bódisnak akkor vagy azt írják vedd fel a kapcsolatot a forgalmazóval, vagy semmit nem írnak,vagy azt,hogy vidd le a mocit meg valamennyi lóvét és csinálnak neked egy kipufogót.
De az első két lehetőség a sanszosabb.
Ha rám hallgatsz veszel valami olcsóbbat a többin meg veszel egyéb hasznos dolgot a mocira pl:kormány lengés csillapító fain gumi fém fékcső ,fasza fékbetét stb
A martinnal is úgy jártam,hogy ment az e mail de le sem szartak..Ennyit a vevőközpontú hozzáállásról..
akkor hiába is várom tőlük az emailt?:)
igazándiból a speer racing (valami labanc cég)forgalmazza a bódist.Már a full-gas sem árulja...
Mivv oval titánium hm rendszer 340font,mivv ovál rozsdamentes hm 246font,ixil 233 font-tól,mivv gp 326 font,ixil extrem ülés alatti dob 582..
Igazából fullgas-osokkal próbálom felvenni a kapcsolatot...vagy Ők azok?
Nagy az arc bódiséknál....Ne lepődj meg ha le se szarnak....
Nekem olyan 130-140em lenne Bódisra...Remélem valami okos emailt kapok holnap tőlük...
Idén láttam a helyi Motorvilág-ban (helyi üzlet)egy tri ovalt 60000ft-ért volt kirakva
Újonnan drága mint az állat!
60.000-től csillagos ég.És akkor még keveset is mondtam szerintem.
Olyan 100eft körűl már lehet venni mivv-et,leo-t,arrow-t is újban.Az akra és a bódis kicsit drágább lesz szerintem bár nem vagyok otthol a kipufogó árakban.
Bódis árban mennyire durva?:)
akkor Martin!Martin honlap
Nem tom,nekem felemás érzéseim vannak a Martin dob gyártójának a hozzáállásával kapcsolatban..
Mindenképp újat szeretnék:)
Ja és TÜV vizsgás már!
A Raptorral óvatosan kettéváltak az 1ik rakás szar a másik jó dobot csinál! Hogy most melyik melyik nem tom!

Martin nagyon jó és szépen melózik! Télen rendelj tőle akkor hamarabb megvan. Nyáron el van havazva! De megéri! Minőségi és elérhető áron!
Vegyél egy használt de jó állapotú sportdobot,lehetőleg E betűset.
Biatorbágyon vannak jók jó áron..
Passzolom...még sajnos nem hallottam róla...A Bódis megfogott valami miatt, még akrapovic és Bódis árajánlatára várok...és ugy döntök!:)