Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Raptor dob nem játszik?
ez a korrekt ha már sportszűrő...
Ha gondozod a sport szűrőt nem lesz baj ne aggódj.Frpeternek is az volt és 100.000km-et ment az sv-vel és még utána is megvolt a gyári kompresszió simán.
Én 1000km-enkent tisztítom ,olajozom, mellette átnézem a gépet-olajat hűtővizet fékfolyadékokat miegymás.Szeretek a motoron bíbelődni
Értem !Nem tudtok olyan oldalt ahol saccperkb árak vannak Bódis dobokról?egyszerűen nem találok árat....
Roli!

nincs kedved msnre jönni?3órája szopunk az életre tanító halál egyszerű statika példa ZHval...
Sokszor ragoztuk már a légszűrő témát, de elég ezt figyelmesen! elolvasni és vonja le belőle mindenki magának a követendő példát: http://totalbike.hu/magazin/2010/04/30/olcso_tuning_a_rossz_levegoszuro
/
TZRen az lett az eredmény hogy 7ezer alatt használhatatlan lett, 7-10ig meg huhu (na ugye 50es viszonylatban beszélünk,meg az 2t stb...csak mondom:)
hát a sport légszűrőt megveszed a boltban.Újat vegyél ne használtat bármilyen olcsó is.(Green filter, K&N,DNA,BMC stb)
Megveszed a dobot is.Ha szeretsz szerelgetni akkor felszereled a dobot és beszereled a légszűrőt.El kell menned olyan helyre ahol foglalkoznak injektor írással,ott megiratod.
Általában ott foglalkoznak ilyennel ahol van teljesítmény mérő pad.Megkérik az árát de adnak bizonylatot is.

kettes verzió:
Ha szeretsz túrázni felpakolod a a cekkeredbe a dobot és a szűrőt,Eltúrázol vele Tárnokra(ahol pl én is csináltattam az enyémet).Ott van egy "öreg" szaki aki korrekt áron megcsinálja neked az egészet(vagy csak az írást).Elmagyarázza mire kell figyelni a sportszűrőnél ,hogyan kell karbantartani stb.
Csak inni ne adj neki mert rögtön elkezdi az első futóművedet rángatni és megállapítja,hogy szar
Bódis dob nem a legolcsóbb.Én így vettem a motort,hogy fent volt rajta.Ha most kellene dobot venni,"E" jelzésű martint vennék mert az jó és jó az ára is.

Na de hosszú lett
ja,neked csak dob kell...mind1 a hang miatt azzal ugyanúgy hadilábon állok
Kis fordulaton mindenképp nyomatékszegényebb lesz, talán a Bodistól felül lesz egy kis erőnövekmény.
A hozzáértők szerint ha alul megnyitod a motort akkor felül is illik megnyitni.
én mindenképpen megtartanám a gyári szűrőt,de én extra óvatos vagyok,na meg 1000renként én nem esnék neki (ismerem magam).A dobhoz hangoltatni szerintem érdemes Bár én nem javaslom senkinek a sportrendszert,én anno vettem a TZRhez egy teljesen nyitott sportrendszert,és sokkal jobb lett tőle a gép,de olyan hangja volt ami csak az első 30percben volt vicces...elmentem vele túrázni és 1,5óránként megkellett állnom hallgatni a csendet...na persze ez én vagyok,van aki korzikára elmegy sportrendszerrel,vagy g....-na szal oda... csak mondom gondold át:)
igaz
És a sportlégszűrő nélküli,de dobra hangolt dolog?látszik mennyire értek hozzá igaz?:D
Nem tudom,nekem nem volt vele gondom..Ha be van olajozva akkor az olaj gondolom megköti a port ill.szennyeződéseket
de ha tiszta akkor is ott van a " több levegő több por" dolog .
Ha lelkiismeretesen van takarítva a sportlégszűrő akkor semmi gond nincs vele.
Az enyémen a sportdob felszerelése után jobban durrogott a motor mint előtte.Miután bekerült a sportlégszűrő megszűnt szinte teljesen a durrogás.
Köszönöm a válaszokat:) Nagyon segítőkészek vagytok:)Ezért jó a fórum:)
sportlégszűrőt én nem ajánlanám,de te tudod
Rendben,de akkor akik hozzák,szerelik,azok ugyis tudják,h milyen sportlégszűrő, állitgatás kell hozzá nem?Amugy árban elfogadhatóak a Bódis dobok,ha nem vagyok indiszkrét?:)
mi az a 2db prop-tech Henti?
Ezek sv1000-re z agó féle mérési eredmények.
Mondjuk a top3-ban már szerintem pc is van

135.6 LE, 111.5 Nm - Pál Péter

133.7 LE, 110.7 Nm - Dulai Zoltán

123.4 LE, 103.2 Nm - Kecskés "Kecsa" Zoltán

122.3 LE, 104.8 Nm - Czikkely "Fürtös" Zoltán

120.4 LE, 104.0 Nm - Veres Tamás

119.4 LE, 102.3 Nm - Pál Márton

114.9 LE, 99.9 Nm - Melhoffer Péter
és ha van benne 2 db prop tech is
ha csak a dobot cseréled állítólag olyan 3-4 lóerő de az olyan mintha nem is volna.Egyébként én nem hiszek abban,hogy dobcsere és érezni fogod a teljesítmény növekedést.Viszont a hang miatt nagyon is megéri a csere
Egy kicsi különbség lesz ha csak dobot cserélsz.
Alul kicsit jobban megy.
De nagyobb változás csak akkor van ha a dobhoz hangoltatod a gépet.