Sziasztok!
Véleményt / tanácsot kérnék... olajcsere előtt állok... ,hogy milyen olajat tanácsoltok?
Eddig Castrolt használt az előző tulaja.. én nálam most lesz először olajcserés...
tök eltérő stílusban mentem mindkettővel...Pl. M3-mal sosem csúsztam meg a mocival, semmilyen irányba, igaz, pirelli corsa volt elön
ha túrás tempóban használja valaki (max. 100-120km, higgadtan kezelve a féket, gázkart), akkor frankó egy guma, sokat elbír, szinte nem is kopik.Minap néztem a mintát, nemtom mennyi a gyári méret, de a legtöbb helyen még 3mm körül jár, azt van benne 4500km...
nyáron fasza gumi, tapad rendesen, bár nyáron minden tapad...viszont most így ősszel nem érzem annyira biztonságosnak, vagy csak vissza kéne vennem a lendületből, különben megint nem motorozok télen...
Jobbára 10w40 félszint vagy fullszint.
Véleményt / tanácsot kérnék... olajcsere előtt állok...
Eddig Castrolt használt az előző tulaja.. én nálam most lesz először olajcserés...
Pizza?
Én ezt tervezem.
Köszönöm!
Mondjuk még mindig jobb Dobogókő,mint mondjuk Lepence,leszámítva a vízátfolyásokat.De akkor inkább Kakucs vagy Kecsóring és meccselés
tök eltérő stílusban mentem mindkettővel...Pl. M3-mal sosem csúsztam meg a mocival, semmilyen irányba, igaz, pirelli corsa volt elön
ha túrás tempóban használja valaki (max. 100-120km, higgadtan kezelve a féket, gázkart), akkor frankó egy guma, sokat elbír, szinte nem is kopik.Minap néztem a mintát, nemtom mennyi a gyári méret, de a legtöbb helyen még 3mm körül jár, azt van benne 4500km...
nyáron fasza gumi, tapad rendesen, bár nyáron minden tapad...viszont most így ősszel nem érzem annyira biztonságosnak, vagy csak vissza kéne vennem a lendületből, különben megint nem motorozok télen...
De csak jót!
Láttam több honlapon is ugyanezt, van ahol 4.000-ért adnák, meg a rendszámtartót is 10-12ezerért
A motorommal kapcsolatos további kérdésekre majd Zoli32-nevű felhasználó fog válaszolni.
Van 8 ledes is, de én még ennek a 4 ledesnek az átlátszó részét is átfújtam matt feketével, h ne világítson a földig.
Bele van öntve.
A rendszámtartómon (Lampa gyártmány az is) meg van a helye, csak fel kellett csavarozni rá.