Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy kis tananyag az esti programhoz
Szerintem ez egy helyes mondat volt töled!Én amikor elmentem B.boglárra motort nézni nyomban az elsö dolgom volt azt nézni,hogy mi eredeti rajt!15 éves volt a gép és csak a gumik nem voltak rajt gyáriak!Ezt a mai napig nem érteném,hogy miért nem,de a GS forumban Erik biztositott,hogy a motor nagyon jó kezekben volt és csak az eladásra gumizták át!(KI az a hülye,aki azért költ rá?)11384km-nél volt!Minden makulátlan volt rajt és csilli-villi!Szerinted elmennék megnézni egy olyan motort,amin látszik a retek? Vagy azok a tipikus nemtörödömség halvány jelei!
Ha látnék egy nagy felbontásu képet a motorodról,nyomban leszürném ezeket!
Ez egy jó ötlet......
Max meghagyom veteránnak.
Mögé vagy 3 db.
Még a bogarak is elkerülik.
Patika ha mondom.
Elé,vagy mögé?
Jövőre lenne esedékes..
De csak akkor van értelme beszélni róla ha értékeled az állapotát, mert ha nem lehet, hogy soknak tűnik majd az ár....
Na ez igen,megnéztem a képid közt!
Ezért adnék is pénzt!
Pár nullát tegyél hozzá.
Kerekitsünk egy ezresre!
Mer eddig csak 1000-esben láttam olyat!Mentem is vele a full-gas-nál!Azóta érdektelen a sor4 nekem!
A tied a kopottra mosott gép?
Mi az értéke?
Az enyém eszmei értéke megfizethetetlen.8-900 körül megválnék tőle.Most.
Jövőre már olcsóbb lesz szerintem.
Bár az enyém ugyi látta a glocknert Rolié meg nem.
Egyikkel sincs baj!
Sőt a karbis alul jobban meg!
Mittomén.
Más az ülésmagassága.
650es pirossal mi a gond?
Egy Z edition gép mindig többet ér mint a többi...eddig 2szer adtam el motort,de ezt egyszer se kajálták be .
Az enyém eszmei értéke kb 400.000.- körül van/volt!
A sárga az szép,de a fekete,meg a fehér meg a babakék az még jöhetne!Ezresböl meg a piros!
a K3masokkal mi a baj?
Utána az enyémet.
Avval jobban jár.
Tele van extrával.
Ha vársz még 2011-ig viheted az enyémet.
Vedd meg Roliét.
Bár ő drágán adja de fullos az állapota.
Igaz valszeg egy milimétert kopott minden dimenziója a motornak annyit mosta.
Talán még a téridő kontiniumból is kimosná ha lehetne de patika is az állapota.
Amúgy én inkább egy 2004 utánit vennék mert KB egy árban vannak és ki lehet fogni jó példányt könnyen.
Átnézeted mondjuk Sándorral ő megmondja meg szabad venni vagy sem.
Ennyi.
Csak azért agyalok,mert lassan kezdenek egy árban lenni a GS-emmel és hát én mindig is SV-t akartam!
(Gyerekként soha nem értettem,hogy némelyik SUZUKI-nak mért van olyan brutál hangja, amitől még a szöröm is felállt a többinek meg mint amikor a macska vinnyog!Aztán jöttem rá,hogy valamelyik nem is GSXR, hanem TL!)
Csak jött ez a totál király állapotú GS és megvettem!
Cserétől meg fosok,mert mi van ha a jót elcserélem egy nem túl jóra és akkor belebukok?!
Szóval ez dilemma!
Ronda is mint a bűn.