Elkeszultek a muanyagok... Jobb lett, mint gondoltam. Most mar jarokepes elvileg a gep . A fejidom csak hangyanyit feszul
Sanyi valamikor ovatosan elgurulnek hozzad...a hutobe viszont beleer megint a ventillator...ugyhogy valami lightos forgalmu, huvos napon kell vinnem. Majd csorgok
köszi!
azt mondod,h jó? :P
ma láttalak délután 15:30 után vagy valahogy a környékén..:-) mellettem mentél el :P csak én kocsival voltam :-)
Megdobhatnál a számoddal és akkor összecsörgünk majd már..;)
szia !
úgy emlékszem 5 helyen, alul ahol a két fél összevan fogatva, oldalt a fejidom csavarjához , egy a hűtőhöz, egy a bukógombához,és egy alul a váltókar alatt valahova. holnap megnézem és ha gondolod lefotózom és elküldöm ha adsz egy elérhetőséget.
Én csak azért nem iratkozom fel mert miféle évadzáró!?.....hol van még dec. 31?......én addig azért szeretnék még gurulgatni........ha mást nem hát 3 keréken...
Sanyi valamikor ovatosan elgurulnek hozzad...a hutobe viszont beleer megint a ventillator...ugyhogy valami lightos forgalmu, huvos napon kell vinnem. Majd csorgok
azt mondod,h jó? :P
ma láttalak délután 15:30 után vagy valahogy a környékén..:-) mellettem mentél el :P csak én kocsival voltam :-)
Megdobhatnál a számoddal és akkor összecsörgünk majd már..;)
úgy emlékszem 5 helyen, alul ahol a két fél összevan fogatva, oldalt a fejidom csavarjához , egy a hűtőhöz, egy a bukógombához,és egy alul a váltókar alatt valahova. holnap megnézem és ha gondolod lefotózom és elküldöm ha adsz egy elérhetőséget.
Vasárnap esőmentes idő esetén Balatonalmádi!? (szezont még nem lezáró)
-Zoli32
-budmyke
-SVLaller
-szobbal
.gyroli (talán)
.
.
.
Arra lehet benevezek én is.
Bár nem sövövel.
Még a végén megbarátkozom a Cordura ruhámmal is
Vasárnap esőmentes idő esetén Balatonalmádi!?
-Zoli32
-budmyke
-SVLaller
-szobbal
.
.
.
.
Lehet róla szó ha nem jön közbe semmi
Vasárnap esőmentes idő esetén Balatonalmádi!?
-Zoli32
-budmyke
-szobbal
.
.
.
.
.
Komolyan?
Viccelve nem ment.
-Zoli32
-budmyke