Nekem is ilyenem volt,nekem nem vált be.Mondjuk a napellenző az jó dolog benne.Mondjuk az uvexemen sötét a plexi,de ez meg este necces Arai meg a shoie az jó
miből vetted, h ismerem a nagy márkákat?Én egy szóval se írtam sehol...
mert a napellenzős.mire be fogod írni, h de van drágább is.igen, és most fogom lecserélni egy arai-ra vagy x-802re, mert ez volt az egyetlen pont a cuccomon ahol spóroltam és bár nem bántam meg, de van tőle jobb is...
Ezért nem foglalkozok én azzal,hogy ki milyen motort hajt akár van mögötte tudás,akár nincs.Ki kell próbálni többfajta motort és akkor az embernek lesz összehasonlítási alapja és hamarabb megtalálja a neki szimpatikus motoárt.Én mindig úgy voltam vele,hogy magamnak motorozom és nem azért,hogy ezzel többnek látszódjak.
Nem irigykedtem soha senkire és a mai napig minden motort megnézek legyen az olcsóbb/kisebb/régebbi vagy épp drágább/nagyobb/újabb stb.Az meg,hogy valakinek esetleg megvan lehetősége évenkénti motorcserére vagy drágább motort venni szintén hidegen hagy.Legyen neki és használja ki a lehetőséget ha válthat.Amikor volt rá lehetőség én is megtettem és meg is fogom tenni akár a jövőben is ha épp úgy adódik majd.
Mindenki olyan motort hajtson amilyenre pénze van vagy amilyenre épp vágyik.
Písz!
van difi,de nem annyi mint amit az ár jelez.Vagy ott az Octavia VS Golf.Na de mindegy is,csak azt nem értem,hogy ha te így ismered a nagy márkákat,akkor mért hordasz műanyag caberg sityakot?
Én csináltattam az enyémet.Én lőttem Ausztráliában a kengurut,majd elvittem olasz országba a bőrt a leg öregebb tímárhoz,hogy kikészítse
onnan Svéd országba ahol a legnemesebb acélból készített ollóval szabták ki nekem a bőrt.A kivágott bőröket japánba vittem ahol a legnagyobb odafigyeléssel és évezredek alatt kialakult csúcstechnikával megvarrták.Onnan elvittem a labancokhoz,hogy a legjobb áron megvehessem.
Hát én így veszek csizmát,a többi szart sem ér.
azért mondod mert nem volt még a lábadon normális csizma...
nem az a gáz, h nem telik rá, hanem az, h ócsárolod mikor lövésed sincs róla...
és jó helyen kell venni, vagy használtban, h ócsón juss hozzá a minőséghez.A lábfájás meg hasonló dolgok a szar csizmáktól vannak...Mond, utcaiból is gagyit veszel?Azt csodálkozol, h lábproblémák és kismillió eü-s gondod alakul ki.olvass utána a gugli a barátod.
Az ár és a minőség között többnyire nem egyenes arányosság van.
Valaki az értékét is figyelembe veszi, és nemcsak az árra hajaz, és az a dájnéizé rohadtul nem tud annyival többet mint amennyivel többe kerül...
Szerintem!
Ez tényleg kényelmes sétálgatni de picit már lötyög a lábamon viseltes van egy 20cm-es szakadás rajta amit lefedtek egy bőrdarabbal és mindkettőnek srégre kopott a talpa.
Tartaléknak jó lesz ha birom a büdöset.
ja Rolinak is ilyen "fazonú" van.A sportcsizmánál félnék hogy hosszútávon kényelmetlen lesz...az meg ugye nem buli hogy veszek egy túra motort és nem tudok vele 100kmnél többet menni,mert szétmegy a lábam a csizmiben...
Sima túrásban is pont bokámba áll a lábtartó motorostól és még megvan.Ez legalább nem kopik el a talpa ha nem férek el a lábtartón.
Jólesz ez még két évig utána kinyírom ezt is de legalább nem 60e.
A forma f1 olyan mintha sícipő lenne rajtam.Fel és le mozog a bokámnál,oldalra egyáltalán nem.(Hisz ez a lényege)És ez tök fura a 4éves kinyúlt,túralight probiker csizmám után,ezért vacilálok "mibe ugorjak bele" jövőre.
nem a technika érdekel,hanem a védelem,normális áron.Lehet hogy a dájöníz rögzíti a lábad amíg bekötöd,nyolcvanöt szellőzőcsatornája van,de jóval drágább is
mert a napellenzős.mire be fogod írni, h de van drágább is.igen, és most fogom lecserélni egy arai-ra vagy x-802re, mert ez volt az egyetlen pont a cuccomon ahol spóroltam és bár nem bántam meg, de van tőle jobb is...
Nem irigykedtem soha senkire és a mai napig minden motort megnézek legyen az olcsóbb/kisebb/régebbi vagy épp drágább/nagyobb/újabb stb.Az meg,hogy valakinek esetleg megvan lehetősége évenkénti motorcserére vagy drágább motort venni szintén hidegen hagy.Legyen neki és használja ki a lehetőséget ha válthat.Amikor volt rá lehetőség én is megtettem és meg is fogom tenni akár a jövőben is ha épp úgy adódik majd.
Mindenki olyan motort hajtson amilyenre pénze van vagy amilyenre épp vágyik.
Písz!
"Gyúrunk vazze?"
onnan Svéd országba ahol a legnemesebb acélból készített ollóval szabták ki nekem a bőrt.A kivágott bőröket japánba vittem ahol a legnagyobb odafigyeléssel és évezredek alatt kialakult csúcstechnikával megvarrták.Onnan elvittem a labancokhoz,hogy a legjobb áron megvehessem.
Hát én így veszek csizmát,a többi szart sem ér.
nem az a gáz, h nem telik rá, hanem az, h ócsárolod mikor lövésed sincs róla...
és jó helyen kell venni, vagy használtban, h ócsón juss hozzá a minőséghez.A lábfájás meg hasonló dolgok a szar csizmáktól vannak...Mond, utcaiból is gagyit veszel?Azt csodálkozol, h lábproblémák és kismillió eü-s gondod alakul ki.olvass utána a gugli a barátod.
Az ár és a minőség között többnyire nem egyenes arányosság van.
Valaki az értékét is figyelembe veszi, és nemcsak az árra hajaz, és az a dájnéizé rohadtul nem tud annyival többet mint amennyivel többe kerül...
Szerintem!
Ez tényleg kényelmes sétálgatni de picit már lötyög a lábamon viseltes van egy 20cm-es szakadás rajta amit lefedtek egy bőrdarabbal és mindkettőnek srégre kopott a talpa.
Tartaléknak jó lesz ha birom a büdöset.
Sima túrásban is pont bokámba áll a lábtartó motorostól és még megvan.Ez legalább nem kopik el a talpa ha nem férek el a lábtartón.
Jólesz ez még két évig utána kinyírom ezt is de legalább nem 60e.
Utoljára.
Ennyi.
olyan szabadságot ad a lábnak, h na!Szinte rád van öntve érzést ad...
jó, elismerem, nem egy árkategória...De lábad is csak 1 van
azt csodálkozz, h ez a noname forma mennyire hasonlít külsőre, viszont belsőre a technika fele sincs benne mint a rókásban...