Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a vallatásnál kiderül
messziről a piszoáros se olyan vészes
Meglátjuk milyen az illesztés...
szerintem nem rossz
Ez a 19000-es idom rögzítés előtt.
Javítok. Én a minap beszéltem vele, a fejidomot nem kell szétbaxni, konzolt kell hozzá csinálni a fejidom FÉM konzoljára. Legalábbis nekem ezt mondta.
Jól látod. Én beszéltem vele, meg az eredeti SVClubos idomokkal.
Ezek az idomok "barkácsolósak", elvileg az SVClubos idomok koppintásai. Az SVClubos idom pedig állítólag nem barkácsolós (személyesen beszéltem a sráccal), hanem felrakod és kész. A dolog szépséghibája, hogy az 55ezer Ft (klubtagoknak 45), míg ez 19ezer...
dehogy harapok Teee!
Nem az idomos a nem szép hanem a pályaidomos illesztései.
jaam:)Nem kell harapni Am szerintem szép az SV idomosan Am az a szakállidom nagyon sokat dob rajta
8,1sec 100ra...
Nemmentem.Esett.
Papírkutya vagyok.
Az a deszka minek neki?
Lopkodós morékat már elhaggya pest után.
aztán pár év használat és a 8,1 szépen lesz még tizen x liter is
egyébként azt mondta a gyártó hogy a gyári fejidomra csak rágányolni lehet a pálya idomot.Én meg nem fogom össze b*szni a gyári fejidomot
apafej kettő éve vettem akkoriban még nem volt ám elárasztva a piac hasidommal.Volt bennem olyan is,hogy majd folytatom teli idomosra de rájöttem,hogy a pályaidomosak nem szépek mert az illesztések elég szarok.
Meg ez különben is sv nem kell rá oldalidom.Ha akarnék rá akkor inkább hixert vennék.
hát igen...a kis 1,3as swift is mekkorát lép kb 80ig...Amúgy a 8,1es adat (1,8T) bőven marha jó egy 1500kg-s autótól...
jól látom hogy az idomzat (igaz barkácsolós,meg gondolom nem olyan pontos) összvissz 19ezer ft? (+fény persze,de az úri muri ( ) )...nem is rossz,nem is rossz...
9ezerért vettél olyat, 5ezer a szákállidom...nem értelek
És mit vársz? Én is pár hete vettem egy ilyen 2001-es Passatot mint ami a videón van csak az 2300ccm és 5 hengeres benzines motorral van szerelve, gyárilag 170 lovas. Szépek az adatok, az ember azt hinné, h gyorsul mint a barom, de ez nem így van. Tök üresen 1620kg, 2 fővel teletankolva 2tonna. Ehhez azért kell némi energia megmozgatni. Ezek országútra vannak kitalálva ugyanis 100-tól érzi magát elemében az enyém is, onnan nem fog megelőzni senki sem. A gyorsulás hiányzik nekem is, mert volt pl B Corsám amibe 2.0 16V motort raktam (935kg, 150Le) nahh az jó móka volt
na jön a tél, mindenki pimpel
úúú tényleg!
4500
vagy mégis jól írtam
Lehet télen szétkapom az órát a gépen

http://johann.kolczyk.free.fr/...

És beteszem ezt
egy 0-val többet írtál ?
eséjtelen próbálkozás mi?
45000ft-ért odaadom
Pályaidom alsórész,és a Dúzs Peti féle idomzatra is passzol.
amúgy a piszoár idom eladó!Annak jó aki full idomosat szeretne mert ez annak az alja.Nagyon olcsón megszámítom
innen való
csak összehasonlítás miatt kérdem.Nem tudom ,hogy nálunk mennyi az ára.Láncszettet 5000-ért cserélt a srác.Az sok?