Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamit nagyon tudhatsz, ha ilyen drága vagy
Én nem.
500-at, annyiból tuti kijön
Ha meghívsz sokat.....................
csak nem fog...
Mennyi Eurót érdemes vinni?
Rendben....annyit azért hozzátennék, ha esik akkor persze nem megyünk...
Az jó. 7:53 Tesco shell kút
Tudod mit? Ha megjátszod állom a felét!
3/4 8-kor tőlünk és a tecsónál csatlakozhatsz ha gondolod...
Mikor indulnánk?
És aszondom NI!
Mehetünk együtt......jön még hozzám egy srác..
Tuti?
Hanem megkereslek.
8, 30, 47, 64, 65
Átírást okmányiroda megmondja a forgalmi/törzskönyv 12 rugó.
Hogy a KTM elmegy e 1 millért azt ha valaki megmondja tippeljen nekem egyet a lottó 5-ösre is mert nagyon sirály csóka lehet.
Köszi a válaszokat!
Sziasztok !

Kinőttem a 3 éve vásárolt KTM 125 exc verseny enduromat (2007 es évjárat).
Kaptam egy ajánlatot, miszerint 800.000 HUF ért eladni egy úriember egy 1000 res SV-t amely tökéletes állapotnak örvend.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mire kell figyelni motor átiratásnál, mennyi az illeték, mennyibe kerül az egész át iratás, illetve hogy szerintetek reális-e egy ilyen motorért az elkért 800.000 Ft(az évjáratot nem tudom, ez nem a naked, hanem a beburkolt változat).
Dupla sport kipuff, chip, bugó gomba, magasított plexi, xenon hatású izzó .
Illetve el tudom-e adni a 2007 es szinte karcmentes (új dugó gyűrű lánckerék, lánc olaj) 125 exc-met, 1 millió Ft ért (az újkori ára 1,66 misi volt 3 éve)
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm !
Ha jó idő lesz (eső nem esik) megyek én is
szia, megvan az msned csak én vagyok ritkán fent, Népfelkelő utca
ja váglak,gurulhatnánk majd tényleg,msnen fent vagyunk egyáltalán még egymásnak? melyik utcában laksz,hol láttál? kiváncsi lennék arra a Derbire nem mindennapos cucc
Igen, a Metro előtt....
Sanyi ez az M3asos találkozó a mekdónelces a legelején még az M2-es előtt?
A 2003-as SV-ken még SUZUKI felirat volt a tankon, szóval sanszos hogy valami miatt át lett festve. Az oldaldeknin is mintha lenne valami horzsolás, de egyetértek Zolival, ha a blokk-váz OK, 7 kilót simán megérhet!