Átírást okmányiroda megmondja a forgalmi/törzskönyv 12 rugó.
Hogy a KTM elmegy e 1 millért azt ha valaki megmondja tippeljen nekem egyet a lottó 5-ösre is mert nagyon sirály csóka lehet.
Kinőttem a 3 éve vásárolt KTM 125 exc verseny enduromat (2007 es évjárat).
Kaptam egy ajánlatot, miszerint 800.000 HUF ért eladni egy úriember egy 1000 res SV-t amely tökéletes állapotnak örvend.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mire kell figyelni motor átiratásnál, mennyi az illeték, mennyibe kerül az egész át iratás, illetve hogy szerintetek reális-e egy ilyen motorért az elkért 800.000 Ft(az évjáratot nem tudom, ez nem a naked, hanem a beburkolt változat).
Dupla sport kipuff, chip, bugó gomba, magasított plexi, xenon hatású izzó .
Illetve el tudom-e adni a 2007 es szinte karcmentes (új dugó gyűrű lánckerék, lánc olaj) 125 exc-met, 1 millió Ft ért (az újkori ára 1,66 misi volt 3 éve)
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm !
ja váglak,gurulhatnánk majd tényleg,msnen fent vagyunk egyáltalán még egymásnak? melyik utcában laksz,hol láttál? kiváncsi lennék arra a Derbire nem mindennapos cucc
A 2003-as SV-ken még SUZUKI felirat volt a tankon, szóval sanszos hogy valami miatt át lett festve. Az oldaldeknin is mintha lenne valami horzsolás, de egyetértek Zolival, ha a blokk-váz OK, 7 kilót simán megérhet!
Hanem megkereslek.
Hogy a KTM elmegy e 1 millért azt ha valaki megmondja tippeljen nekem egyet a lottó 5-ösre is mert nagyon sirály csóka lehet.
Kinőttem a 3 éve vásárolt KTM 125 exc verseny enduromat (2007 es évjárat).
Kaptam egy ajánlatot, miszerint 800.000 HUF ért eladni egy úriember egy 1000 res SV-t amely tökéletes állapotnak örvend.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mire kell figyelni motor átiratásnál, mennyi az illeték, mennyibe kerül az egész át iratás, illetve hogy szerintetek reális-e egy ilyen motorért az elkért 800.000 Ft(az évjáratot nem tudom, ez nem a naked, hanem a beburkolt változat).
Dupla sport kipuff, chip, bugó gomba, magasított plexi, xenon hatású izzó .
Illetve el tudom-e adni a 2007 es szinte karcmentes (új dugó gyűrű lánckerék, lánc olaj) 125 exc-met, 1 millió Ft ért (az újkori ára 1,66 misi volt 3 éve)
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm !
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...