Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallottam én is ,de nem csodálkozom!
3 hete nem voltam.
Az az öcsi vót.
Na ja, bár én már olyat is hallottam. hogy vadonat új utángyártott tárcsa is ütött, márkát nem tudom sajnos.
Szerintem van ,de mostanában te többet vagy a munkahelyemen mint én.
Tudok róla.
Kell a píz az IKEA konyhára.
Jóhogy mondod.
Ilyen bizgere zsinórotok van a zárhoz.
Láma leszek és elindulok.
Meg azé mert BETEG vagyok! Na nem a fejem ( bár sokan ezt állítják). Kell néha egy kis szabadság ,ha a kapitalista kizsákmányolók a 8. bőrt is le akarják húzni rólam!
Konkrétan Velencére érve 5 perc alatt több bogarat kaptam mint bárhol bármikor összesen az évben.
Meg kellett állnom plexit cserélni mert felhajtva láttam de mikor a 20. baszta teli a pofám lehajtotam akkor meg nem láttam.
Képzeld el hogy néz ki a motor és a Svájcinégerről lerángatott kabát.
s az fekete nem ez a proccos fehér gúnya.
Besírnék azt megáttam volna.
Lehet ,bár bukásnál elég nagy az esély hogy sérül a tárcsa ,+ idióta gumisok(lásd az én példám)elfelejtett tárcsafékzár stb. Én is csak akkor láttam amikor felraktam a kerékre és megnéztem indikátorórával.
mit mivan ? miaz h néz ki, ez kérem karban van tartva
Akkó azé nem ütközünk mostanában a mogyoródi kanyarban.
Nem ráz féknél?
Látnád hogy néz ki egy Velecei 20 perces kör után nem villantana.
A Ricsibontóban tuti, hogy találnék hibátlant.
hát azt nem tudom. meg van marva.
Megy az lejjebb is! ERING?
Sziasztok!
Végre ráakasztottam azt a temérdek alkatrészt a vasamra amit egy éve gyüjtögetek! Többek között rákerültek a Conti race attack gumik ,elöl kipróbálom a /70-est többetek tanácsára. Mai utcai tapasztalatom: könnyebben rá lehet dönteni az ívre mint a /60-ast ,viszont nem tartja olyan pontosan a kinézett ívet ,kanyar közben is picit húzni kell befele. Na holnap a Hringen tesztelem élesben mit tud.
Féktárcsákról csak annyit ,hogy létezik picit olcsóbban is ,bár vannak minőségbeli különbségek.Bontotat csak óvatosan, én is kaptam egyet ,ami ugyanúgy ütött mint a sajátom! A szervízlimit egyébként 0,3 mm ,amiért Gödöllőn már bukta jár a vizsgán!( hülye japánok!)
Tuti, h az lesz
Hova mentél 18:23 kor az árpádhídon?
no de srácok.... csak üdvözöltem
figyeld már ,hogy villant a fehér jakós haver
ŐŐŐŐŐ nem naked és karbis de legyen.
ohh láttalak Debrecen topicba, akkor még nsr-rel. jó választás az sv
Őőőőő úgy hallottam 40/db az utángyártott bontott van FR-nek de izé kopott és régire nem tuti hogy jó.
Amúgy Tsanyi és FR a nagy alkatrészguru majd jönnek és mondják a tutit.
Szerencsére az én Dögöm csak 19e Km-es így sokáig nem kell.

Bár ha Fr-ből indulunk ki 100k-ig nem is kell.
Mi lett vele?