Meg azé mert BETEG vagyok! Na nem a fejem ( bár sokan ezt állítják). Kell néha egy kis szabadság ,ha a kapitalista kizsákmányolók a 8. bőrt is le akarják húzni rólam!
Konkrétan Velencére érve 5 perc alatt több bogarat kaptam mint bárhol bármikor összesen az évben.
Meg kellett állnom plexit cserélni mert felhajtva láttam de mikor a 20. baszta teli a pofám lehajtotam akkor meg nem láttam.
Képzeld el hogy néz ki a motor és a Svájcinégerről lerángatott kabát.
s az fekete nem ez a proccos fehér gúnya.
Besírnék azt megáttam volna.
Lehet ,bár bukásnál elég nagy az esély hogy sérül a tárcsa ,+ idióta gumisok(lásd az én példám)elfelejtett tárcsafékzár stb. Én is csak akkor láttam amikor felraktam a kerékre és megnéztem indikátorórával.
Sziasztok!
Végre ráakasztottam azt a temérdek alkatrészt a vasamra amit egy éve gyüjtögetek! Többek között rákerültek a Conti race attack gumik ,elöl kipróbálom a /70-est többetek tanácsára. Mai utcai tapasztalatom: könnyebben rá lehet dönteni az ívre mint a /60-ast ,viszont nem tartja olyan pontosan a kinézett ívet ,kanyar közben is picit húzni kell befele. Na holnap a Hringen tesztelem élesben mit tud.
Féktárcsákról csak annyit ,hogy létezik picit olcsóbban is ,bár vannak minőségbeli különbségek.Bontotat csak óvatosan, én is kaptam egyet ,ami ugyanúgy ütött mint a sajátom! A szervízlimit egyébként 0,3 mm ,amiért Gödöllőn már bukta jár a vizsgán!( hülye japánok!)
Őőőőő úgy hallottam 40/db az utángyártott bontott van FR-nek de izé kopott és régire nem tuti hogy jó.
Amúgy Tsanyi és FR a nagy alkatrészguru majd jönnek és mondják a tutit.
Szerencsére az én Dögöm csak 19e Km-es így sokáig nem kell.
Bár ha Fr-ből indulunk ki 100k-ig nem is kell.
Mi lett vele?
Az az öcsi vót.
Kell a píz az IKEA konyhára.
Ilyen bizgere zsinórotok van a zárhoz.
Láma leszek és elindulok.
Meg kellett állnom plexit cserélni mert felhajtva láttam de mikor a 20. baszta teli a pofám lehajtotam akkor meg nem láttam.
Képzeld el hogy néz ki a motor és a Svájcinégerről lerángatott kabát.
s az fekete nem ez a proccos fehér gúnya.
Besírnék azt megáttam volna.
Végre ráakasztottam azt a temérdek alkatrészt a vasamra amit egy éve gyüjtögetek!
Féktárcsákról csak annyit ,hogy létezik picit olcsóbban is ,bár vannak minőségbeli különbségek.Bontotat csak óvatosan, én is kaptam egyet ,ami ugyanúgy ütött mint a sajátom! A szervízlimit egyébként 0,3 mm ,amiért Gödöllőn már bukta jár a vizsgán!( hülye japánok!)
Amúgy Tsanyi és FR a nagy alkatrészguru majd jönnek és mondják a tutit.
Szerencsére az én Dögöm csak 19e Km-es így sokáig nem kell.
Bár ha Fr-ből indulunk ki 100k-ig nem is kell.
Mi lett vele?