Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát valszeg hamar lesz vélemény,ha hazahozom neked ezért rázott?Az átépítés miatt?
50-60 Km és minden ujjam zsibbad.
Főleg városban ahol kénytelen vagyok támaszkodni.Enyém a két gyári verzió közt van.
Alacsonyabb és szélesebb mint az N-es gyári de nem annyira alacsony mint az S-es.
1henger, autópályán 8000ezres fordulat.(R)Az is vibrált Igaz nem annyira mint a TZR az arrébb mászott ha letámasztottam és húztam egy gázt (üresbe persze:D)Erre a vibrálásra kíváncsi leszek illetve vagyok
Tedd hozzá a zsibbasztó vibrálást is.
Köszi!
Nem kell újra műszakiztatni. Csak kitöltesz valami nyomtatványt, úgy tudom 6000 a forgalmi és 6000 a törzskönyv után fizetendő illeték.
Reggel (f8 körül), ha megyek Budaörsre, állandóan szembejön valaki egy szürke SV-vel Budaörsről Törökbálint felé. Ki az?
Ámbörök!

tud valaki hiteles infóval szolgálni mi a menete a gépjármű színváltoztatásának okmányirodára vonatkoztatva?
Forgalmi,törzskönyv csere okés de újra is kell műszakiztatnom?
kíváncsi vagyok rá nagyon De abba biztos vagyok hogy nem lesz annyira gyilkos (ilyen szempontból) mint az R volt
ja, már írtam neki De egyelőre legyen itt a gép
Igen, en is akkor szerettem bele az SV-be, amikor a Suzuki kereskedesben felultem ra.
De akkor ott 2 perc alatt nem zsibbadt halalra a csuklom

Az mas kerdes, hogy azota ultem kenyelmesebb motoron, ami biztos sokkal jobban kimeli a kezemet, de a feelinget megiscsak ezen erzem jobban.
szia !
itt is megnézheted hátha tetszik és még piros motoron van bemutatva :http://auto-motor.vatera.hu/al...
felültem,azért mondom hogy így üléspróba alapján
Mentél már az SV-vel vagy csak felültél?
meg a TZRnek fentebb volt a kormánya,nem volt ennyire hasalós mint az R:)
50es De volt hogy mentünk le tuningékhoz (kecskemét mellé) aztán sietni kellett,így végig 100zal mentünk lakott területen kívül...a TZRrel marha sokat túráztam 2-3 száz KMek egy alkalommal simán megvoltak ha elmentem motorozni "csakúgy".R-rel ez már nem ment.Volt egy 540km/nap os etap (pomáz-békéscsaba-pomáz-solymár-p.vörösvár-pomáz) de az kicsinált Igaz már 200km után nem éreztem sokat szal...
viszont a tzr a képeid alapján , pedig "csak" 50es?
mondom ezt csak az alapján hogy ültem rajta,de nekem az SV inkább a TZRhez hasonlít...pozíciót tekintve...és igen,azzal is marha jó volt menni Az R-en egy idő után már fájt a csuklóm,derekam.Vagy csak öregszem Ha elhozom az SVt kiderül
Azért az SV meg az R nem egy kategória ami a hasalást meg a komfortot illeti szerencsére
v2r

én bírom, h lehet a gyári kormánycsutkákkal hasalni...olyan kényelmes velem az ótópálya 150je, mintha otthon a kádban lazulnék...
azért, mert paranőjies vagy, nem biztos, h nem akarnak elkapni
csak nem caberg solo sityakod van?
a 9.ik képeddel csak egyetérteni tudok
a motort eltévesztetted, amúgy ok.
ezé (is) kell Ezrest venni

ki hallott már pl. 650ml-es tejről?